Catricen kevätuutuudet 2022


 Catricen uutuusvalikoima oli tullut Citymarketin ja Tokmannin hyllyille ja en tietenkään voinut vastustaa kiusausta.

Uusissa primereissa oli tarjolla huokosia pienentävää, mattaisuutta tarjoavaa ja kosteuttavaa. Näistä en raaskinut vielä ottaa sinettejä pois. 24H hyper hydro skin tint on sävyttävä kasvovoide jota en ole vielä testannut kasvoille mutta kämmenselällä testatessa koostumus erottui ja jäi ihon pinnalle kerrokseksi. Tälle luvataan keskitason peittävyyttä ja kosteutusta, ihmettelen kyllä jos toimii kasvovoiteena. Ravistelin vaikka kuinka ja silti en saanut koostumusta yhtenäiseksi. Itselläni vaalein sävy 002 Neutral Ivory, joka on aika kellertävä.

 
Hydro Supercharged serum lupaa 48 tunnin kosteutusta hyaluronihapon ja niasiiniamidin muodossa.
Clean ID Anti-Redness Serum Primer ei ole ihan viimeisimpiä uutuuksia mutta ihan kiinnostava tuote kun lupaa kosteuttaa ja rauhoittaa. 
Clean ID matt prime & fi spray oli aikaisemmin jo saatavissa Limited Editionissa isommassa pullossa. Nyt koostumusta on muutettu ja tämä on alkoholiton.  
Ultralast2 fixing spray lupaa vedenkestävyyttä ja on myöskin alkoholiton. 
 

Glow lover oil-infused highlighter on kaunis, kultaan ja vaaleanpunaiseen taittava, hillitty korostuspuuteri. 
Night recoveryeye balm kosteutti kämmenselkää ainakin enemmän kuin sävytetty kasvovoide. Avokado-öljyä, Sheavoita ja hyaluronihappoa, toisaalta myös joitakin allergisoivaa propaanidiolia. 
Puré volume wp ripsiväri, perinteinen harjasharja. Massasta en vielä osaa sanoa mutta lupaa intensiivistä tuuheutta.
Super glue kulmageeli pääsee testiin heti kun edelliset purkit tyhjenisivät. Lupaa nostaa ja laminoida, ihan en usko niin kovaksi että laminoisi. 


Huulituotteita tuli taas monennäköisiä enkä kaikkia ostanut testiin. Wilf Hibiscus -huulivoide on sävyllinen. Taas näitä pH-reaktiivisia huulirasvoja, joita olen nyt tykännyt käyttää töissä kun välillä pitää pitää maskia ja välillä olla sitten kameravalmiina Teamsissa. Catricen pH-huulivoiteet antavat kevyen sävyn verrattuna Essencen pH-huulipuniin, joiden kanssa viimeistään iltapäivällä on itselläni hyvin vahva barbiepinkki huulten sävynä. 
Better than Fake lips on taas pullistava huulikiilto. Saa nähdä kestänkö tuntuman vai jääkö käyttämättä. Ajatuksena feikkihuulet on kyllä jo koominen. Täytteetkin ovat kuitenkin mieelstäni eri asia kuin tekohuulet.
Drunk´n diamonds täytelöittävä huulivoide. Kolme sävyä, joista minulla keskimmäinen, 020. Kimaltava ja pullistava huulirasva siis.
Power plumping gel huulipunista tuli flower & herb edition ja neljästä sävystä ostin toiseksi kirkkaimman.


Takatalven aurinko ei anna värejä oikein, joten kurkkaa ne vaikka lalalipstickin nettisivuilta jos ei lähikaupoistasi löydy.

Haluatteko mistä tuotteista tarkempia testejä?



Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie