Catrice Clean Id 3.0?

 Catrice tuo tätä Clean Id -sarjaa myyntiin todella oudosti. Nyt sitä oli erillinen hylly Citymarketissa. Ovat myynnissä La La Lipstickissä Limited Editionina mutta eivät Catricen omilla nettisivuilla.

Tavaraa olikin paljon tarjolla, en edes ostanut kaikkia.


Tarjolla on sekä ihohoitoa, että meikkejä. Ostamatta jäi ainakin ihoöljy ja hyaluronihapposeerumi.

Sen sijaan ostin Overnight Jelly Face Maskin, joka sisältää hyaluronihappoa, ja jota voi käyttää 10 minuutin poispestävänä maskina tai yönaamiona.

Peeling enxyme powder on jauhemainen entsyymikuorinta. En ole vielä kokeillut, enkä kovin paljoa tunnistanut kuorivia aineita (en ole erikoistunut kosmetiikan kemiaan, eli ei 100% luotettavaa) mutta saa nähdä kuinka toimii.

Glow Prime & Fix Spray & Matt Prime & Fix Spray eroavat selkeästi koostumukseltaan. Vihreä matta on alkoholipitoinen ja sisältää aloe veraa, pinkki hehku sisältää glyseriiniä ja ruusua.


Pore Perfecting Primer on tosi jännä siinä mielessä, että ei sisällä silikonia mutta tuntuu silikoniselta. Sen sijaan sisältää piidioksidia (silica). Aavistuksen värillinen primer toimii myös yksinään. 

Hydra Volume Lip Plumper sävy 030 Plump Pink on nude, paksun oloinen huulikiilto. Tällä sai ankkahuulet lähinnä optisena illuusiona (etenkin rajauskynän kanssa), ei turvottavan vaikutuksen vuoksi. Vaikka usein valitan plumping-huulikiilloista, tämä oli niitä kivoja versioita.

Colored Brow Gel 010 light oli kolmesta sävystä vaalein ja liian vaalea jopa minulle.


Mineral Highlighting Palette 010 Rose Gold ja 020 Gold ovat molemmat yllättävän vaaleita Catricen valikoimaan. Eli molemmat ovat ihollani käyttökelpoisia. Eivät hirmuisen pigmenttisiä, eivätkä mitään diskopalloja mutta eivät toisaalta korosta ihon tekstuuria.

Highlighter Brush on mukavan pieni, kohtuulöysä sivellin.


Mineral Bronzer 010 Light on sopivan vaalea ja lievä pigmenttinen näin vähän aurinkopuuteria käyttävälle kalpeanaamalle. Tykkään myös Bronzer Brushista.

Mineral Eyeshadow Palette Natural Nude onkin todella nude. Käytin alla olevaan meikkiin kolmea sävyä ja ne tuntuivat näyttävän kaikki samalta. Toki olivat tuosta vasemmanpuoleisesta kuusikosta.


Lauantaiaamun testailu jäi tosissaan aika värittömäksi. 

Oletko nähnyt Catricen Clean Id -valikoimaa alueesi kaupoissa?



Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie