Essencen kevätuutuudet 2022

 Myös essenceltä on tullut kevään uutuuksia. Catricen uutuudet esittelinkin jo täällä ja nyt tutustutaan näihin.

SkinLovin´ sensitive face serum sisältää aloe veraa ja  allantoiinia, toki ei mitään hurjia määriä. Kämmenselällä kuitenkin ihan hyvän tuntuinen 
Hello, good stuff! glow serum primer lupaa olla kosteuttava ja smooth pohja meikille. Tuoksuu vesimelonille ja sanoo olevansa glow mutta ei siis mitään varsinaista hehkua sisällä. 
Hello, goos stuff! Happy bliss face spray on sitruksisen tuoksuinen energisoiva ja kosteuttava kasvosuihke. Tuoksu tuo mieleen jaffan. 
magic all in one face cream lupaa sulautua ihon sävyyn, hiukan peittää, kosteuttaa, sävyttää ja blurrata. SPF on valitettavasti vain 10. Hyvin samantyylinen kuin nyt käyttämäni Catricen primer eli valkoinen pohja, jossa mukana sävyrakeita, joiden hajotessa muuttuu värilliseksi. Sävy on varmasti melko monelle sopiva mutta näin kalpeana vaatii alle hyvän kosteutuksen ja hyvin ohuen kerroksen tätä ettei mene liian tummaksi.


Lip care booster overnight lip mask sisältää kauramaitoa ja lupaa kosteuttaa ja pehmentää. En ole aukaissut tätä enkä tuota Hello, good stuff! moussy face moisturizeria vielä kun purkkituotteet ovat kuitenkin alttiimpia mikrobeille. Kasvovoide on ohut kosteuttava banaanigeeli lupausten mukaan. 
Fix & last  make-up gripping jelly primer vaatii hetken iholla ennen meikin laittoa muuttuakseen tahmaisemmaksi. 
hydro hero 24h hydrating tinted cream asettui tuon primerin päälle aika kivasti. Hyvin ohut peittävyys mutta lupaa kestävänsä kerrostamisen ja sävy 05 natural ivory vaikuttaa olevan sopivan vaalea. 

Heart core fruity lip balmit sävyissä 01 Crazy Cherry ja 02 Sweet Rsapberry sisältävät kesää ajatellen kivan määrän sävyä ja ovat helppokäyttöisiä. 
Electric glow on taas sävyä vaihtava huulipuna, ei vaikuta hurjan pigmenttinen olevan. Puikko on kimaltava mutta kimalletta ei irtoa huulille.
Cranberry lip oil sisältää pinkkiä pigmenttiä, joka värjää huulet. Mukavan tuntuinen öljy.
Brow like a boss ink brow gel on yllättävän nestemäinen ja sivellinpäätä joutuu niistämään ennen käyttöä. Vähän kuin eyeliner koko pullo.
 
Oletko jo tutustunut näihin uutuuksiin?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie