Lisää töhnämunia

 Pätkis-munia saikin alkuune etsiä. Olisin halunnut maistella niitä yhtä aikaa Dumle-munien kanssa mutta ei voi mitään. Pätkiksen seuraksi tänään päätyivät sitten Lidlin omat Favorina-munat.


Pätkiksen suhteen odotukset olivat tietenkin kovat ja onhan piparmintun makuinen kaakaomousse suklaamunan sisällä hyvää. MUTTA, se ei ole pätkistä, koska koostumus on väärä. Mousse tuntuu suussa rasvaisemmalta kuin patukan minttutryffeli.


Kaikki maistelemani töhnämunat tuntuvat kitalaessa liian rasvaisilta, vähän kuin Keiju-margariinilta. Lidlin Dip Eggsien suhteen odotukset eivät siis olleet vallan korkealla. Kaakao- ja maitokreemitäytteisistä munista maitokreemi oli omaan suuhuni miellyttävämpi ja itse asiassa koko tämän pääsiäisen paras töhnämuna. Kinder Joy tosin jäi nyt maistelematta vaikka ei tainnutkaan olla salmonella-riskin tuote. 

Salmonellan kerran sairastaneena, ei muuten ole kiva tauti. Tosin suklaa on kyllä aika erikoinen salmonellan lähde. Toki kai melkein mikä tahansa elintarvike voi sitä levittää jos tehtaassa on tapahtunut saastuminen. 

Oletko maistellut Pätkis-munia?


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie