Kaapit tyhjiksi - Loppuneet 4/22

Aloitetaan taas ensin ostoksilla. Catricen ostokset esittelin jo erikseen täällä. 


essencen vanhasta kokoelmasta kasvosuihke odottelemaan ilmojen lämpiämistä. Ja Cliniquen setti, jossa Moisture Surge -kasvovoide, -sy-voide ja yönaamio.


Yves Rocher kamomilla puhdistusöljy on hyvä putsari. Jemmassa toinen pullo muistaakseni vielä.
Parodontax-hammastahna pitää hammaskiven paremmin poissa, koska mukana on hankaavaa soodaa. Suolainen maku ei enää alun jälkeen ole häirinnyt. 
The Body Shop Drops of Youth Youth Concentrate on ihanan tuntuinen seerumi. En kuitenkaan koe välttämättömäksi osaksi rutiiniani, eli en ole nyt lähdössä ostamaan mutta voi olla että joskus on uudelleen käytössä. 
Rituals The Ritualn of Karma body lotion oli ohut ja miedontuoksuinen. Hotellin pikkupullo. Tätä saisi näköjään 70 ml tuubissa. Jos tulee vastaan niin voisin ostaa. 
Essence mini käsivoide, on näppärän kokoinen tuubi taskuun ja työpöydälle, joten jemmasin näitä useamman silloin kuin näitä sai. Joku vielä jäljellä. 


essence blossom scent käsivoide oli aavistuksen ohut yövoiteeksi ja paksu päivävoiteeksi mutta riittävä reissuvoiteeksi. 
L´Occitane Shea käsivoide on se talvien vakioyökäsivoide, joka loppui nyt aavistuksen turhan aikaisin. En kuitenkaan jaksanut hankkia uutta tuubia vaan käyttelen muita pois.
essence kiinteä hajuvesipuikko persikka sopi ihan hyvin näin kevään arkeen.
The Body Shop maskisivellin hajosi nyt lopulta. Tuli joulukalenterista ja kertaalleen sen jo liimasin mutta en enää viitsinyt. 
essencen huultenrajauskynä neutraalin vaaleanpunaisena. Perinteinen terotettava kynä. Sävy on niitä, joita on kiva olla jemmassa eli pitää katsoa uutta kaupasta ellei jemmoista löydy jotain lähellä olevaa. Rajauskynät on se osio, joissa en pysy kärryillä itsekään mitä on ja mitä ei. 


The Body Shop Vitamin E kasvovoide on yksi satunnaisesti toistuva lemppari. Ostan silloin tällöin tarjouksesta kun satun muuten Body Shopille mutta ei nyt siis tarvetta hakea uutta. 
Lumene Arktis tehokosteuttava ja rauhoittava päivävoide ei ollut koskaan varsinaisessa päivävoidekäytössä vaan kuivien ihottumalänttien voiteluvoiteena kun Bepanthen oli liian rasvaista. En tykkäisi näin paksusta päivävoiteesta etenkään ilman SPF:ää.
W7 Lip Bomb! Strawberry oli todella iso huulirasva, joka oli jo lopussa kun tipahti kylppärinlattialle kierimään ilman korkkia. Perus väritön mineraaliöljypohjainen huulirasva. Kivasti kuoresta heijastuu oma kuva.
essence natural tint värillinen huulirasva oli sopiva työarkeen. Hiukan väriä ja mukava tuntu huulilla.
essence color & care lipstick sävyssä 07 rock your lips oli myös työkäytössä. Aika pinkki sävy mutta mukava käyttää.

Oliko tuttuja tuotteita?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie