Maaliskuun loppuneet

Maaliskuu oli pitkä kuukausi mutta silti tuntui että mitään ei lopu ja kori jäikin puolityhjäksi. Käydään kimppuun kuitenkin.

Herbina Heleyttävä kasvokuorinta on rakeellinen kuorinta, jota käytin kerran viikossa. Käytän mieluummin kemiallista kuorintaa tai puhdistavaa naamiota kuin raekuorintaa eli en osta ainakaan heti lisää.

The Body Shop Vitamin E puhdistusmaito toimi hyvin kakkosvaiheen putsarina. Näköjään tässä lukee avoid eyearea mutta käytin kyllä myös silmien lähellä. Ei kirveltänyt. Ja huuhdoin kyllä aina pois vedellä, en pyyhi vain vanulapulla, kuten ohjeessa. 

Lumene Vedenkestävän silmämeikin poistoainetta pitää varmaan jossain vaiheessa ostaa lisää. Osa ripsiväreistä kaipaa puhdistusöljylläkin niin pitkän sulatteluajan, että aloitin tällä. 

TBS Mango suihkugeeli oli kivaa Body Shop laatua mutta mango ei tuoksuna ole lempparini suihkugeelissä. Mietona tuoksuna se on kyllä hyvä Body Shopin käsivoiteessa.

Lue lisää: Tammikuun loppuneet
 

 Yves Rocher Midnight Berries ja Winter Apples olivat joulun kausituoksuja. Tykkäsin enemmän marjoista mutta kuorinnassa tuoksusta ei ole kuin hetken ilo enkä hirveästi tykännyt tästä kuorinnasta. Käsivoide oli ihan ok, siinä omenapiirakan tuoksu ei häirinnyt niin kuin vartalotuotteissa häiritsi.

Dermosil Yövoide käsille ja jaloille oli lukijan suositus jalkavoiteeksi. Ihan hyvä mutta hiukan häviää Dermosilin karbamidijalkavoiteelle. 

DermosilClassic Red Orange Ihovoide tuoksui hyvälle, imeytyi hyvin ja kosteutti kohtalaisesti. Voisin laittaa tilaukseen seuraavassa Dermosi-tilauksessa.

Lue lisää: Helmikuun loppuneet
 

 Yves Rocherin käsivoiteet Kookospähkinä ja Mango Korianteri olivat osa settiä. Nopeita käytellä pois ja imeytyvät nopeasti, joten päiväkäytössä olivat.

Sim System4 moisture scalp lotionista on hankala sanoa auttaako vai ei kun ei voi tietää olisiko talvi ollut pahempi ilman tätä. Yritän pärjätä kesän ilman ja ostan varmaan sitten syksyllä lisää sekä tätä, että Cutrinin hoitoainetta kuivalle päänahalle.

L´Occitane Verbena Extra-gentle soap. En edes muistanut että tämän piti olla Verbena-sarjaa. Oli niin pehmeää ja hyvällä tavalla neutraalia, että muistelin tämän olleen vain Shea butter -saippua.

 

Lumene Ajaton yövoide ja Lähde tehokosteuttava yövoide olivat molemmat hyviä yövoiteita. Lähde enemmän perusvoidemainen. Kumpikaan ei jäänyt kuitenkaan himottelemaan, että lisää pitäisi ostaa.

Parodontaxia suositteli hammaslääkärini ja puhdistaa kyllä hyvin mutta tuntuu hankaavan ikenetkin samalla pois. Suositellaan käytettäväksi kahdesti päivässä mutta pystyin käyttämään vain iltaisin ja aamulla sitten toista tahnaa. Natriumbikarbonaatti, joka puhdistaa hampaat maistuu suolaiselle ja tahnan maku onkin alkuun tosi jännä, mutta siihen tottui parissa viikossa. 

 

 No onpas taas sattunut tarkka kuva. Mutta olkoon kun tuotteet on jo roskissa. 

Catrice Eyeconista wp:llä saa todella näyttävät ripset mutta on sitten näyttävä sotkukin luomilla. Liian hankala käytettävä, että jaksaisin tuhrata aikaa tämän kanssa.

Clarins Lip Comfort Oil 03 red berry oli mukana StYF-projektissa tammikuusta lähtien ja loppui nyt. Ostan todennäköisesti jossain vaiheessa uuden. Ihanan paksua öljyä, joka kestää huulilla ja tuo hiukan sävyä.

Essence my beauty lip ritual moisturizing balm oli hyväntuntuinen huulivoide. Vaaleanpunainen mutta käytännössä väritön. Vanhaa valikoimaa eli luullakseni tätä ei saa enää mistään.

Catrice All Matt plus shine control powder oli iholla hienojakoinen ja väritön puuteri. Tykkäsin tästä. Käytän arjessa kivipuuteria, irtopuuterit säästän lähinnä juhliin kun meikki on paksumpi ja haluan sen kestävän. Nyt tosin on irtopuutereitakin kertynyt sen verran, että alettava käytellä vanhempia pois.

Huhtikuulle jäi loppumaisillaan olevia purkkeja niin paljon, että saa nähdä pitääkö jakaa kahteen postaukseen loppuneet. 

Oliko nyt mukana tuttuja tuotteita?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie