Kun elämä antaa sitruunalimonadia

 Kevään aikana on tullut maisteltua muutama vähän harvinaisempi sitrusmonadi. Varsinaisia muistiinpanoja en näköjään tehnyt niin arviot on muistinvaraisia.

Laitilan Limone limettilimonaadi on hyvä, mutta aavistuksen makea makuuni. Tykkään sitruksista oikeasti happamana. Tätä tulee aina silloin tällöin ostettua.


7up mojitosta olin kaverille näköjään kommentoinut, että kohtalainen. Ei herättänyt suuria tunteita vaikka rakastankin mojitoja (nykyään tosin pelkästään holittomia versioita).

Fonti di Crodon Limonatat ovat yksiä lemppareistani ja en osaa sanoa kumpi on parempi, sitruuna vai lime-minttu, koska kumpikin on niin hyvä. Sokeri tulee sisällysluettelossa vasta sitruunan jälkeen, toisin kuin muissa limonadeissa. Tykkäsin aikaisemmin hirveästi Honest Lemonadesta, joka on hiilihapoton sitruunalimonadi mutta jota ei oikein enää saa mistään. Nyt siirryn sitten näihin.

Raikastamo Luomu Sitruunalimonadi oli pettymys. Esanssinen ja mauton, makea litku. Kaipaisi paljon enemmän sitruunaa.



Limonadien loputtua jääkaapista, täytin juomahyllyn simalla ja erilaisilla holittomilla. Näiden maistelussa meneekin taas hetki, mutta palaillaan näihin sitten kun ne on juotu.

Tykkätkö makeammista vai happamammista limonadeista?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie