Syyskuun meikkikori

Koska pannuttaminen alkoin tympiä, ajattelin yrittää loppuvuoden koota aina kuukaudeksi meikki"korin", eli valikoida vuodenaikaan sopivan luomiväripaletin, kasvo- ja huulimeikkejä. Niin että tulisi käytettyä vähän muutakin kuin vain niitä mitkä sattuvat olemaan juuri sillä hetkellä pöydällä.


Syyskuun väreiksi sopivat mielestäni marjaisat sävyt ja luomiväripaletiksi valitsin I heart makeupi (nykyisin I heart revolution) Chocolate Elixir-paletin. Sen sävyt ovat lämpimän ruskeita ja punertavia, suurin osa sävyistä on mattoja tai hyvin kevyesti shimmerisiä.


Highlighteriksi valitsin Catricen shampanjansävyisen High glow mineral highlighting powder 010 Light infusion. Huulituotteista valitsin Urban Decayn Cherry-kokoelman Devilish-sävyn, joka oli jo vähän kuivahtanut ja pitäisi saada käytettyä pois. Huulikiilloksi Nyxin vanha Xtreme shine lip cream sävyssä Candy land. Poskipunia valitsin kaksi, marjaisampi niistä on Max Factorin Creme Puff Blush 15 Seductive pink.


Lämpimämmän punaiseksi poskipunaksi valitsin The Balmin Hot Maman. Saa nähdä minkänäköisiä meikkejä näillä tulee taiteiltua. En tiedä yhtään vielä syyskuun tekemisistäni, joten meikeistäkään ei hirveästi ole ajatusta.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie