Heinäkuun loppuneet osa 2


Jatkellaan näitä loppuneita.
Seaweed Therapy vitalising Shampoo ja Essentials by Duke & Lyle conditioner x2 ovat hotellikamaa ja toimivat mutta eivät ilahduttaneet erityisemmin.


Lumene Arctic Hydra Care rich hand cream oli siitä hankala tapaus että vähän paksu päiväksi ja aavistuksen ohut yöksi. Mutta hyvä voide.
L´Occitane Dry skin foot cream oli laventelille tuoksuva jalkavoide jonka käytin kyllä käsivoiteena. Toimi siinäkin. En ostaisi lisää kun en kerta käyttänyt edes oikeaan käyttötarkoitukseen.
Moomin x Lumene ravitseva käsivoide oli hyvä mutta vähän sama ongelma kuin tuossa toisessa Lumenen voiteessa.


Essence all about matt! primer stick oli hyvä helteillä, piti yllättävän mattana ja meikin sai hyvin päälle. Täytti huokoset nätisti peittoon.
L´Oreal true match highlight icy glow meni vartalovoiteen seassa kun on ollut auki jo pitkään eikä näin isoa määrää tule kasvoille käytettyä.
Essence into the snow glow, set & glow fixing spray. Onneksi kaikki kimalle jäi pulloon eikä mitään tullut kasvoille. Ihan toimiva kiinnityssuihkeena.
Lumene kulmavaha vaaleanruskea on kaikkein paras kulmilleni. Nyt käytössä on jostain tullut tummempi joka ei ole ihan niin luonnollinen ja helppo kulmilleni. Palaan tähän sitten taas takaisin.


Albert Heijn Care kasvojenputsauslaput ostin Amsterdamista ruokakaupasta. Enemmän pyyhin näillä käsiä kuin kasvoja. Mutta ihan ok.
Essence into the snow glow glitter peel off mask ei ollut oikein toimiva käyttöominaisuuksilta. Glitterit jäi pussiin eikä tämä oikein toiminut peel off maskina. Eikä oikein tehnytkään mitään.
Colgate Triple Action, käyttihän tuon. Ei lempparini mutta ei huonoinkaan.


Catrice Charming Fairy Lip Glow väriä vaihtava jäisenä kimaltava holohuulipuna. Ihan ok ja tiettyihin meikkeihin ihan sopi. Käytin lähinnä arkena kun ei niin ollut väliä miltä näyttää.
Baby Lips Mint Candy on näitä perushuonoja huulirasvoja kuten kaikki baby lipsit mutta etenkin tämän värittömän nyt käyttöi pois.
Essence tint & colour shot oli kuivanut pulloonsa. Jonkun kerran käytin mutta en tykännyt.

Jäätävä määrä pikkupulloja heinäkuussa. Saa nähdä miltä elokuu näyttää.

Kommentit

  1. Kiva määrä loppuneita :) Lumenen kulmavaha on kyllä hitsin hyvä!
    Tervetuloa kyläilemään:https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Joo,nyt sain kyllä ihanasti kaappiin tilaa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie