Revolution Unboxing


Tein olevinaan viimeisen tilauksen Revolutionille, koska Brexitin piti tulla pian mutta sehän taas siirtyi.


Suurin syy tilaukseen on nämä I heart revolution- sarjan luomiväripaletit, jotka tulivat myyntiin jouluksi osana settiä ja nyt tulivat yksittäismyyntiin. Osassa pakkauksista lukee shadow palette, osassa pressed pigments, en nyt vaan jaksanut paneutua tarkemmin sisällysluetteloihin, mutta katsokaa Revolutionin sivuilta jos kiinnostaa.

Ylhäältä alas Chocolate Cherry, Chocolate Smores, Cranberries and Chocolate ja Strawberry Cheesecake

 Sinällään vähän pöhkö ostos kun a) en tarvitse lisää luomivärejä, en ainakaan näin paljoa, b) yksikään paletti ei väreiltään houkuttele niin, että olisin välttämättä ostanut muussa pakkauksessa. Nämä suklaapaletit ovat kuitenkin olleet keräilyheikkouteni jo vuosia ja nyt kun tilailun Revolutionilta piti loppua Brexitiin, annoin itselleni luvan kun vielä sain 3 neljän hinnalla.


Pari huulirasvaa alesta, mint chocolate ja orange chocolate, eye glisten yours truly luomiväri ja lip topper sävyssä luxurious.


Freedomin highlighter ja suorakulmainen Platinum Ingot maksoivat 1,5€ ja Skin kissit sävyissä golden kiss ja pink kiss, 3,13€.


Freedom, Pink kiss, Golden kiss ja Ingot. Freedom on kuivempi ja Ingot taas paljon kermaisempi kuin skin kissit. En ole vielä siveltimellä kokeillut.


Vasemmalla kultaglitterinen lip topper, keskellä metallisempi pää voidemaisesta luomiväristä (pysyi ainakin kädellä hyvin) ja oikealla glitterluomiväri, joka taas ei pysynyt hangatessa.




Kaupan päälle sai valita 5ml ihonhoitotuotteen ja valitsin hyaluronihapposeerumin. Minipullo on ehkä maailman söpöin. 

Kyllä liikaa luomivärejä, kyllä liikaa highlightereita ja kyllä, edelleen joululiina pöydässä ja ollaan pääsiäisessä.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie