Huhtikuun loppuneet

Pussi oli ihan täysi taas roskia. Sain useamman isohkon pullon pois mikä toi kivasti tilaa kaappeihin.


Dermosil Luna Hand Cream oli miedosti tuoksuva ohut käsivoide, joka jostain syystä söi kynsilakat. Koska suurimman osan aikaa en lakkaa käytä, niin ei sinällään haitannut.
Cien Body Lotion oli hyvä perusvoide mutta pullo piti olla koko ajan ylösalaisin, että sain mitään ulos kun en jaksanut puristaa pulloa.
Yves Rocher Beutifying dry oil ei ollut mielestäni öljyistä paras. Ohut ja tuoksu oli vähän tympeä.
Dermosil Nature jalkavoide tuoksui piparmintulta. Kun olen laiska jalkojen rasvaaja niin käytin käsirasvana öisin, toimi ihan hyvin siihen.


Garnier Respons Marvellous Nectar oil kesti ihan ikuisuuden mutta oli ihan hyvä. Käytin pari pumppausta hiuksiin joka pesun jälkeen. Klippoteket on kuitenkin pullon muodossa parempi omaan käyttöön. Voisin kyllä ostaa uudelleen tätäkin joskus.
Herbina syväpuhdistava shampoo on vakkari syväpuhdistava. Pitää ostaa lisää kun käy kaupassa. Tuoksu on ihana ja on sopivan pesevä mutta ei liian kuivattava vaikka usein hiusnaamion tämän jälkeen laitankin.
Batiste original, edelleen hyvä. Ostin kokeiluun myös tumman tukan versiota kun joskus kiireessä jää tukka harmaanvalkeaksi.
Klippoteket Argan Oil Shampoo & Hoitoaine on talvivakkarit kuivalle luonnonkiharalle. Edelleen ainoa miinus hoitoainepullosta josta on vaikea saada ulos ellei ole ylösalaisin.


Dermosil Summer dream Shower gel haisi niin karsealta, että toimi käsisaippuana.
The Body Shopin Virgin Mojito sen sijaan oli ihanan tuoksuinen suihkugeeli. Nyt suihkussa oleva L´Occitanen Verbena on vähän kuin tämän sisko.
Lumene Harmonia Vartalovoide tuoksui vahvasti mutta ihan hyvälle. Voisin ostaa täysikokoisen jos ei olisi niin suhteettoman kallista.
Lumene Lähde sy-geeli oli kaiken kaikkiaan kolmas ja tällä erää viimeinen tuubi tätä. Ihan hyvä, mutta kiva käytellä muitakin välillä.


Näytteistä Madara Regenerating night cream ei jäänyt mieleen.
Nivea in-shower firming body lotionissa Q10 helmet ärsyttivät.
Essence Happy girls are pretty 02 live laugh, love and repeat oli pannuprojektissa. Kiva mutta ikivanha.
Catrice Make-up freezing spray oli limited edition ja etenkin alkuun vahva tuoksu tökki. Lopulta totuin ja tämä tuli käytettyä ihan mielellään.

Muutaman Dermosilin näytteen käytin Amsterdamissa mutta en jaksanut kuvata tai roudata mukana.
Ensi kuussa varmaan luvassa pienempiä purkkeja kun nyt sai kaikkea isot purkit loppumaan.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie