Viimeinen kurkkaus essencen uutuuksiin

Tällä kertaa lähinnä kuvia niistä essencen uutuksista, mitä en ole vielä ehtinyt kunnolla kokeilla. Sitten loppuu nää peräkkäiset essence postaukset. Huomaa, että syksy on tullut. Vaikka viikonloppuna olikin pari nättiä päivää niin nyt alkaa olla vaikea löytää valoa missä kuvata.






Kynsilakoista en jaksanut kaikkia lakata kynsille mutta nämä jännimmät eli holo rainbowit pääsivät eilen kokeiluun.


Parillakin kerroksella olisi saanut peittävyyden mutta jouduin paikkailemaan kärkiä, että sain täydellisen peiton. Kuivuvat todella nopeasti ja kimaltavat niin, että tuoreeltaan tuijotellessa pelkäsin saavani migreenin.



pH muuttuvissa huulipunissa on ihan pienet sävyerot, mutta itse varmaan käytän sujuvasti päivän aikana sekaisin kun yksi on kotona ja toinen koulurepussa.



Vibrant shockeista tuntui ainakin näin alkuun tulevan aikas paljon tavaraa aplikaattorin mukana. Butter stick ja ultra last instant colour lähtivät ensimmäisellä pyyhkäisyllä pois joten en pitkäaikaisiksi itse luokittele. Sävyt vasemmalta oikealle 01 voyer, 02 bloody mary, 03 strawberry soft, 13 undying blossom.



Extreme lasting eye pencil waterproof 08 rather be a unicorn, vibrant shock lash & brow mascara 05 copper up ja 04 be fun & lila ja all about the magical forest jonka värit yllättivät. Puhtaalle iholle kertapyyhkäisyllä ja etenkin nuo neljä vasemman puoleista ovat hyvin käyttiksiä.


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie