lauantai 2. syyskuuta 2017

Elokuun loppuneet

Elokuun loppuneissa on melkein yhtä paljon hyljättyjä tuotteita kuin loppuneita.

Kooltaan tällä kertaa pieni pussukka mutta lukumäärältään kohtuu suuri poisto.


Yves Rocherin La Gacillyn luonnonmukainen arnikki - Käsivoide oli ihan hyvä yökäsivoiteena näin kesällä. Tuoksu vähän häiritsi eikä voiteessa ollut mitään ihmeellistä joten ei pääse suosikkeihin.
Supermood Beauty Sleep Absolute Bliss Serum ei ehkä osunut ihan kohderyhmäänsä, en huomannut oikein minkäänlaista vaikutusta. Pumppu tässä oli susi ja hintaa liikaa, ei jatkoon.
Essence my skin kasvovoide on tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholle ja oli sopivan kevyt kesäkäyttöön. Essencehän ei enää kasvovoiteita tee ja tämäkin on vanha purkki mutta avaamattomana oli säilynyt ihan hyvin.Dermosil shower gel oli väritön, mauton ja hajuton ja toimi ihan hyvin käsisaippuana.
L´Occitane Verbena Shower Gel ja Ultra Rich Shower Cream ovat ihan suosikkeja. Verbenaa on jo iso pullo ihanan tuoksunsa vuoksi jemmassa ja Creamia mietin vielä mutta kuivalle iholle voisi olla huippujuttu talvella.Rimmel Wonder´full ripsiväri paljastui lopulta yhdeksi lemppareista vaikka en alkuun tykännyt jätti-isosta harjasta.
Too Faced Better than sex waterproof toimi yhtä hyvin kuin vaaleanpunainen versiokin ja uusi on talveksi jo hamstrattu. Työläs kyllä poistaa mutta kestää tuulen ja tuiskun.
Oriflame The One Volume Blast mascara ei toiminut mulla vaan sai aikaiseksi tikkusuorat ja kohtalaisen harvat ripset. Vika tuntui olevan enemmän harjassa kuin massassa mutta yhtä kaikki hutiostos.
Essence glossy lipbalm mint drop oli jo niin vanhaa että minttu oli kyllä jo kadonnut. Ohut ja melko vesimäinen ja työläs saada loppumaan. Tästä on useampaa versiota vielä varastossa muissa tuoksuissa ja tulee olemaan vaikea kevät niitä loppuunkulutellessa.
Essence prettifying lip oil oli ihanan tuntuinen huulilla. Väriä tästä tuli vain teoriassa. Poistuu valikoimista, joten etenkin jos poistoalessa tulee vastaan niin kannattaa kokeilla.
Essence Cinderella lipgloss sävyssä 01 sing, sweet nightingale oli lähinnä kotikiiltona huulirasvan sijaan. Vähän turha tuote mutta kuitenkin sen verta käyttis että halusi käyttää pois eikä heittää täytenä roskiin.
Yves Rocher Botanical color eye pencil sävyssä Baie Nude olisi täydellinen nudekynä jos sen saisi ilman glitteriä. Omistan tosin vähän vahinko-ostoksena uuden kappaleen ja käytän sen mutta sitten etsin kunnollisen glitterittömän nudekynän.
Loput onkin sitten hylkiöitä.
Yves Rocher Protectyl Tan intensifier meni vanhaksi. Koin hankalaksi tuotteeksi kun piti odotella kuivamista ja kun ei ollut rusketusta mitä vahvistaa niin en jaksanut myöskään kokeilla olisiko toiminut pelkästään ruskettajana.
Dermosil Sun Protection Mousse SPF 50 tuli tänä kesänä tarpeen tasan 0 kertaa ja lähtee vanhuuden vuoksi roskakoriin. Viime kesänä käytin ja tykkäsin kyllä, helppo levittää ja imeytyi hyvin.
Eucerin CC-Creme SPF 50+ olisi ollut ihana jos sävy medium ei olisi noin viittä astetta liian tumma. Ei mitään mahkuja käyttää  kun en halunnut menettää suojaa laimentamalla valkoisen voiteen kanssa ja pyöri vaan laatikoissa.
Aco Sun Kissed jäi käyttämättä kun en vaan osaa käyttää itseruskettavia vaikka olenkin kuin jauhopurkista pöllähtänyt ympärivuoden.
Avon Sun+ on myös niin vanha että sen on aika päästä aurinkorasvojen taivaaseen. Perus vanhanaikainen valkoinen aurinkovoide.


The Body Shopin luomivärinappi on hävettävän vanha ja pigmentti oli kadonnut jo ajan myötä.
Maybelline colorsensational Hot Plum on ajoilta jolloin tukka oli huomattavasti tummempi ja nyt tälläisen värin käyttö tuntuu maailman kaukaisimmalta ajatukselta joten pois. En myöskään tykkää pakkauksesta.
Sekä Essencen että Yves Rocherin kynässä ongelmana oli värittömyys jolla ei edes korostanut ja essencessä lisäksi punainen microglitter sävyssä highlight it funky. Oli kyllä funkyt kulmat kun yritin samalla tapaa korostaa kulmaa kuin pearly -sävyllä ja yhtäkkiä olikin punaisena hohtava kulmaluu.Yves Rocherin kynässä sävy champagne rose givre, olisi ehkä mennyt luomien pohjustuksessa mutta mieluummin pohjustan primerilla tai sitten värillisellä tai aivan valkoisella kynällä.

Varastot siis tyhjenivät 20 täysikokoisella tuotteella ja kahdella minillä.

2 kommenttia:

  1. Itsekin juuri siivoilin meikkikaappia, josta lähtikin vanhoja meikkejä kiitettävästi pois. :) Miksi niitä tuleekaan edes säilöttyä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en ymmärrä mikä logiikka siinä on että jos kuitenkin joskus tätä käyttäs tai jos vaikka oisinkin niin ruskettunu että tää sopis. Ei vielä yli kahteenkymmeneen vuoteen oo oppinu, että ei tää nahka rusketu. Ja kun on olemassa niitä oikeesti kivoja ja käyttiksiäkin juttuja.

      Poista