Meikkikatastrofi eli ensivaikutelmia essencen uutuuksista

Pääsin vihdoin ja viimein pikaisesti kokeilemaan viime viikolla esittelemiäni essencen tuotteita ja kaikki meni kyllä niin pieleen kun olla voi mutta kun oli liian kiire aloittaa alusta. Onneksi ei tarvinnut käydä kuin kiireellä kaupassa ja tulla takaisin tekemään kouluhommia.



Näistä uutuuksista lähdettiin, ihan kaikkeen ei ollut uutuutta niin piti vähän täydennellä. Otin mukaan essencen meikkivoiteen vaalennusaineen mutta yllätyksekseni en tarvinnutkaan sitä. Meikkivoiteen sävy 20 fresh nude oli ihan passeli muutoin kuin hiusrajassa jonka häivytys on yleensäkin ongelmallinen vauvatukan vuoksi. Fresh & fit on ainakin BB-korvikkeella levitettynä hyvin kevyt, lähinnä vain tasoitti ihon pintaa. Korvalliselle oli jäänyt joku ihme kosteusvoideklöntti joka sotki meikkivoiteen ja siinä tuli ensimmäinen paikkaus.


Luomiväreistä ei mitään ihmeellistä tullut vaikka alla oli Too Facedin Shadow Insurance. Kaikki sävyt ovat vähintäänkin shimmerisiä ja keltaisessa oli vielä päällä glitterkerros. Värit ovat melkein tismalleen samat kuin yhdessä vanhassa Isadoran paletissa.


Luomiväreistä karisi myös kiitettävästi kimalletta.


Keskellä kämmenselkää näkyy metal chrome blush  sävyssä 10 my name is gold rose gold ja en oikein tiedä miten tätä käyttäisi. Poskipunaksi liian metallinen ja highlighiksi liian tumma.


Luomiväri/kasvopaletin highlighter sen sijaan toimii, ainoa miinus koosta ja puuterisuudesta, hiukan vaikea saada siveltimeen sotkematta joka paikkaa. Paletin oikeanpuolimmaisen sävy sen sijaan on taas poskipuna/highlighter mysteeri. Käytin tällä kertaa poskipunana ja hohtaa puoli naamaa. Make me glow liquid highlighter ohuelti tuolla alla. Sitä tulee purkista liikaa ja on erittäin juoksevaa.


Ripsivärinä instant volume boost mascara josta ehkä voi saada jotain parin viikon päästä, tällä hetkellä aivan liian märkä ja tuloksena tikkuripset.



Kulmakarvoista tuli pahin kriisi kun browmarker jostain syystä piirtyi kulmiini viininpunaisena vaikka kädellä se oli ruskea. Vaihdoin superlast 24h  eyebrow pomade pencil waterproofiin, joka taas oli turhan kuiva ja kova omaan makuuni.



Lemppariksi paljastui kiss the frog lipstick, joka enemmän muistuttaa sävyttävää huulirasvaa.


Ylhäältä alas; kiss the frog, fresh & fit sävyssä 20, Make me glow liquid highlighter, extreme lasting eye pencil waterproof 05 rocking taupe, joka myös oli positiivinen ylläri, pehmeä ja vaikuttaisi kestävän kohtalaisesti, vuotavasta silmästä kyllä häviää, eye brow pomade pencil ja brow marker.

Pitää kokeilla myöhemmin uudestaan josko aika ja rauha parantaisivat tuloksia.

Kommentit

  1. Essencen tuotteet ovat kyllä joko tosi hyviä tai tosi huonoja! Parhaita mielestäni ovat Volume Boost Waterproof maskara ja velvet stick huulipunat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja tuntuu, että laatu vaihtelee välillä todella paljon ihan jo saman tuotteen sävyjen kesken.

      Poista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie