Pikakatsaus Essencen uutuuksiin

Mulla on tällä hetkellä vähän turhan kiire kouluhommien kanssa, mutta ajattelin jakaa teille pikaisesti nämä Essencen uutuudet. En ole vielä tarkemmin kokeluja tehnyt, katsotaan ehtisinkö ensi viikolla vaikka kalenteri näyttää pahalta hampaan paikkauksineen ja opetuksen kehityspäivineen.


Uusia luomiväri/kasvopaletteja tuli neljä ja huulipaletteja muistaakseni kolme. Nämä ostin Carlsonilta, suurin osa muista on tilattu Kosmeti4lessiltä ja ihan pikkutilaus on Pretty.fistä. Kummassakin paletissa kaikki sävyt ovat shimmerisiä ja omaan silmään be kissed by the moonin poskipuna on enemmän highlighter.


Kiss the... huulipunat on kaikki sinisia pH-reaktiivisia huulipunia. Uutena tulivat kokonaan Vibrant Shock lip paintit, joiden metallista versiota nähtiin jo hiukan aikaisemmin kausikokoelmassa. Kestävät huulipunat vaihtoivat nimeä ultra last instant coloureiksi ja kynät butter stickeiksi. Arvatkaa minkä värin kausi mulla on taas menossa huulilla :D


Kynsilakoista uusia ovat brushed metals ja holo rainbowt. The gel nailpolishit saivat muutamia uusia sävyjä.


Ripsivärejä tuli muutama uusi perusmusta ja lisäkis Vibrant shock lash & brow mascarat värillisinä.


Uusi meikkivoide fresh & fit tuli ulos muistaakseni vain neljässä sävyssä. Moon glitter oli aavistuksen auki postipaketissa ja pääsin sitä hiukan kokeilemaan. Hyvin sopi kylpytakkiin eikä varissut siitä. Make me glow- pakkaus on ehkä suorinta kopiointia Benefitiltä. Metal Chrome poskipuna vaikutti Carlsonin testerissä todella huonolta ja hileiseltä, pitää testailla kunnolla onko tästä mihinkään.


Linereita tuli uusia sävyjä ja näille extreme lasting kynille luvataan vedenpitävyyttä ja 16h kestoa. Browmarker-tussi on myös melko suoria vaikutteita, jossain näin jo aikaisemmin vastaavan yliviivaustussin. Superlast 24h eyebrow pomade pencil waterproof sisältää teroittimen toisessa päässä.


Essenceltä tuli pitkästä aikaa uutta ihonhoitotuotetta. Hiukan epäilen, että naamio kuitenkaan poistaa jälkiä roskaruuasta tai juhlimisesta. Ainakin omasta ihosta alkaa hiljalleen huomata, ettei olekaan enää parikymppinen ja bileiltojen jälkeen tarvitsee tujuimmat mahdolliset kosteuttavat naamiot. Toisaalta ranteesta tänään tehty ihon kosteusmittaus antoi hyvät arvot, että ihan korpuksi ei ole päässyt.


Viimeisenä kuvana on kausikokoelman coast´n´chill meikkivoiteen tummennus- ja vaalennusvoide, poskipunapallerot, huulirasva ja kaksi nestemäistä huulipunaa. Näitä en ole vielä mielestäni ainakaan Kuopiossa nähnyt myytävän.

Kommentit

  1. Essence kuuluu kyllä tällä hetkellä omiin suosikkimerkkeihini! Aivan ihania kaikki nämä tuotteet, täytyy kai itsekin käydä (taas) shoppailemassa lisää Essenceä :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie