Paras unohtui


Unohdin eilisestä postauksesta kokonaan sen kaikkein parhaan tuotteen. Dermosil carbamide heel care stick loppui jo alkukuusta kun olin vanhempien luona ja nyt sen kyllä huomaa. Olen laiska rasvaamaan jalkoja ja sticki oli maailman helpoin laittaa kantapäihin telkkaria katsoessa tai koneella istuessa.

Ajattelin ensin, että en osta uutta koska laatikossa on jalkavoiteita odottamassa, mutta nyt karheat kantapäät jäävät niin pahasti sukkiin kiinni, että oli pakko tilata Dermoshopista. Hintaa puikolla on 6,2€ ja toimituskulut ovat 6€ eli käytännössä puikko maksaa 12€ mikä ei vieläkään ole kovin kova hinta pehmeistä kantapäistä. Edellinen puikko kesti aktiivikäytössä reilusti yli puoli vuotta.

Karbamidi- eli ureavoiteitahan olisin saanut ilman tilaustakin, mutta voidemaisissa tuotteissa häiritsee karbamidin aiheuttama tahmeus. Aikoinaan Saksan-vaihdon aikana huomasin kuinka siellä oli paljon enemmän karbamidituotteita myynnissä koko vartalolle, täällä Suomessa ne vähät mitä on tarjolla tuntuvat kaikki paksuilta ja tahmeiltä. Saksassa myös puhutaan ureasta ureana eikä käytetä karbamidi- nimitystä. Usein urea sekoitetaan puheessa virtsaan, vaikka urea eli virtsa-aines on vain osa proteiinien poistoketjua munuaisissa. Ureaa on kyllä pissassakin, mutta sitä on myös veressäsi ja ihollasi hien myötä. Kosmetiikkaan toki käytetään teollisesti valmistettua ureaa, mutta nykyisin kosmetiikkatrenditkin ovat niin kummallisia, että kohta varmaan joku kehittää hevonpissavoiteenkin.

Että mietipä sitä kun seuraavan kerran nuoleskelet kumppanin hikistä ihoa :D

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie