lauantai 17. joulukuuta 2016

Viimeinen LIVEbox

LivBox vaihtuu Bette boxiksi vuoden vaihtuessa ja LIVEboxin sijaan esittelen teille jatkossa The Better boxia 😎 Tammikuun Bette boxin tilasin vaihteluksi jos jotain olisi muuttunut (valkaiseva hammastahna loppuu kaapista).

Tämän kuun Livboxin tuotteista Lumenen Nordic Light Instant Illuminazer oli semmoinen minkä olisin halunnut. Sitten kun katselin omaa varastoa niin totesin, että voin sen hankkia kunhan muut neste/voidemaiset loppuvat eli noin kuuskymppisenä. Tähän boxaukseen valitsin Rimmelin Good to glow Highlighter 001 Notting hill glow:n joka on vanhin voidemainen highlighterini ja joka joutaisi kuluttaa äkkiä pois ennen kuin menee huonoksi.


Käytän useimmiten meikkivoiteen joukossa ja satunnaisesti meikkivoiteen päällä.


L`Occitanen Verbena suihkugeelillä paikkaan Nivea Caring shower moussea. Tykkään eniten kirkkaista suihkugeeleistä. Iho on niin kuiva, että saan upottaa itseni rasvaan suihkun jälkeen, eikä mikään suihkuöljy, -voide, tai -rasva helpota, niin käytän ihan suihkugeeliä ja lotrailen sitten rasvalla. 


LivBoxista oli tullut Manna Kadaran Highligter ja Bronzer- duo, joka toisten valokuvissa näytti tosi heppoiselta. Luminizerin siskokset paikkaa sitä porukalla.


Livin hammastahnat oli edenny jo apteekkitasolle Jordanin Total Protectioniin. Itse käytän edelleen mieluiten tätä Colgaten MaxFreshiä. LivBoxista oli tullut myös rfsun intim wash, mutta sille en keksinyt vastinetta. Terve alapää on aikalailla itsepuhdistuva systeemi, jolle vesipesu riittää.


Pitkäaikaistilaajan lahjana oli tullut Manna Kadarilta myös primer-huulikiilto. Varastoa löytyi mistä valita ja nappasin uusimmasta päästä essencen matt,matt, matt longlasting lipglossin.


Se pointtihan LIVEboxissa on ollut, etten osta uutta, vaan kehittelen varastoistani korvaavia tuotteita Livboxille. Maraboun pikkuisen tummasuklaalevyn tilalle kävin kyllä ostamassa After Eightiä dark editionia. Tykkään sekä valkosuklaasta, maitosuklaasta kun tummastakin ja tää kaikkein tummin versio after eightistä on kyllä paras. 

Omaakin boxausta katsellessa tulee olo, että eipä ollut ihmeitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti