sunnuntai 18. joulukuuta 2016

2016

Täyttelin aamulla töistä kotiin kävellessä 15D- elämänlaatukyselyä liittyen reilu vuosi sitten alkaneeseen verkkolaihdutusryhmään. Kysely totesi lämänlaatuni parantuneen vuoden takaisesta, mutta laihtumisen kanssa sillä ei ole mitään tekemistä kun jo ryhmän toiminnan aikana tuli lisää kiloja. Mutta jotain on pitänyt vuoden aikana tapahtua. Keväällä en pitänyt kalenteria ollenkaan kun työvuorolista määräsi elämästä, mutta kaivellaan blogista ja Facebookista tapahtumia.

Lushin saippuan oon melkein saanu vuoteen kulutettua.

Tammikuussa aloitin blogin pitämisen, kylppärissä sato vettä ja näköjään kouluhommat paino päälle. Lensin pyllylleni pihaportaissa ja pikkuveljen kanssa hajotettiin yliopiston kuntopyörä.


Helmikuussa kävin mona kertaa leffassa ja juhlittiin kaverin tupareita ja olin MPK:n naisjohtajakurssilla.


Maaliskuussa kävin sokerirasituksessa ja hain yliopistoon.


Huhtikuussa olin Haminassa Varvara-harjoituksessa ja Kuopiossa insinööriopiskelijapäivillä Battery-yliannostuksella.


Toukokuussa oli Tehyn Ruotsin risteily ja ensimmäinen pyhiinvaellus Sephoraan.  Tein paljon yövuoroja ja kävin parit pääsykokeet.

Kuvan ottanut serkkupoika.
Kesäkuussa juhlittiin serkkutytön lakkiaisia ja loppukuusta miun synttäreitä, jonne tuli 40 kutsutusta yks plus perhe. Kuun vika päivä tuli tieto, että oon päässy yliopistoon.


Heinäkuun eka sit selvis, että oon päässy yliopistoon mutta aikaisemmin ilmotetun kakkostoiveen sijaan ykköstoiveeseeni. Heinäkuussa oli myös eeppinen shoppailupäivä Matkuksessa kummitytön kanssa.


Elokuussa lopetin työt ja en vissiin muuta tehny. Sen muistan, että kiukkusia ampiaisia oli paljon. Elokuun vika alkoi opinnot tutkinto-opiskelijana.


Syyskuussa neuloin sukkia, liityin Marttoihin, kävin nais-johtaja jatkokurssin jä päädyin Sotilaskoti-harrastuksen pariin, kävin pari päivää koulua ja yhden illan kaupunkisuunnistusta ja olin flunssassa.


Lokakuussa juhlittiin ukin kasikymppisiä, kävin salilla ja pelaamassa lentopalloa ja reväytin takareiden kotona nostaessani paperia lattialta. Söin ekan piparitaikinan, juhlin luokkakavereiden kanssa ja heräsin naapurista kuuluvaan huutoon kun rakennuselementti putos miehen päälle. Kävin myös I love me-messuilla harvinaisen kevyellä ostosaaliilla.


Marraskuussa sain joulukalenterit, leivoin pipareita, neuloin paljon seminaareissa, kävin vanhempien kanssa konsertissa, pidin kirpparia, kävin lääkisläisten sitseillä ja influenssarokotteella.


Joulukuussa oon sit availlu niitä joulukalentereita, käyny kotona, juhlinu pikkujouluja ja tenttiny terveyslakeja. Tiistaina lähdn kotiin ja oon siellä x-määrän päiviä.

Facebookin mukaan 68 uutta kaveria, todellisuudessa ainakin tuplaten. Parasta vuodessa on ollut ihmiset ja kolmivuorotyön loppumisen jälkeen, se että niitä ihmisiä joskus jopa näkee. Fiilis on ihan erilainen kun herätyskelloaamut on vähemmistössä ja ehdin nukkua tarpeeksi. Työkin maistuu paljon paremmalta kun saa tehdä vuoron silloin kun haluaa ja jaksaa ( ja rahat on loppu).

Kassellaan mitä vielä tänä vuonna ennättää ja mitä uudelle vuodelle keksitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti