keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Joulukalenterien luukut 10-14

Taas luukkuja 😄 Joulupaniikki meinasi jo iskeä, mutta tänä aamuna sain sen verta tehtäviä tehtyä, että kouluhommat alkaa olla hallinnassa ja niiden suhteen voi jäädä alkuviikosta lomalle. Kuvat on taas huonoja, päivänvalo ei oikein osu tuohon ikkunaan tähän aikaan vuodesta.


10.12 Ja just kun pääsin sanomasta krääsästä, niin essenceltä minikynsiviiloja. Kaipa nämä koulurepussa menee. L´Occitanelta sen sijaan Ultra rich face cream on mieluinen kokeiltavaksi.


11.12 Essenceltä kirsikkahuulikiilto. Tulee käytettyä vaikka en tykkääkään hirveästi tuubeista enkä kirsikasta. L´Occitanelta tuli myös kirsikkaa Cherry Blossom suihkugeelinä.


12.12 Essenceltä kynsitarroja, jännityksellä kokeilen pysyvätkö. L´Occitanen Immortelle toner on kätevän kokoinen matkapullo.


13.12 Essenceltä I 💜 extreme volume mascara. Osa essencen ripsareista on ollu tosi hyviä, pari tosi huonoakin on kyllä joukkoon mahtunut. Kokeiluun kunhan avattujen läjä käytetty. L´Occitanen Dry skin foot cream kanssa menee mieluisiin kokeiltaviin.


14.12 Tämä luukku oli vähän pettymys. Essenceltä ranskistarroja ja L´Occitanelta palasaippua. Ainakin palasaippua tulee käytettyä.

Tämmöset tällä kertaa, edelleen odottelen että joulua kohti huipentus kalenterit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti