keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Joululahjakatsaus

Tämän vuoden joululahjat yllättivät positiivisesti, etenkin serkut olivat osanneet ostaa kosmetiikkaa :-)


Äiti oli käynyt hakemassa Pentikiltä joulukoristeen jota viime viikolla ihastelin. Pääsee oveen ensi vuonna. Kuvat on muuten taas huonoja kun tabletissa ei oo takakameraa ja jouduin kuvaamaan kännykällä.


Kosmetiikkalahjoista paras oli toiveesta niin tuotu Too Faced Better than sex waterproof jotka poikaserkkuni urheasti USAssa Sephorasta kävi. Kuulema oli tyttöystävää tarvittu oikean tuotteen löytämiseksi.


Toinen kosmetiikkalahjoista oli toiselta serkulta. Lumenen uusia tuotteita lahjapakkauksessa.Pakkauksesta löytyy Lähde- linjan kasvovoide ja silmänympärysvoide.


Kolmas kosmetiikkalahjoista oli Idea-rapsakan Sinkkutytön Salatut elämät boksi, josta löytyy useammanlaista iholle tarkoitettua yrttisekoitusta.


Pakkauksesta löytyy myös tissintörötystesteri :-P


Äipältä sain Nominationin Suomi 100 -vuotta palan ja rannekkeen.


 Sain myös iltateetä ja piparimuotteja.


Yllättävin ja erikoisin joululahja oli Ylpalvo eli Puolustusvoimien Yleinen palvelusohjesääntö. Itselleni harrastusten vuoksi tarpeellinen mutta ei varmasti kovin moni muu saanut sitä joululahjaksi glitterpaperiin käärittynä.

Itse annoin lahjaksi lähinnä villasukkia. Kaikki joululahjat vain eivät ehtineet konttiin vaan neulon viimeisiä sukkia paraikaa. Saitteko te mitä kivaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti