perjantai 9. joulukuuta 2016

Joulukalenterien luukut 5-9

 Luukuista 1-4 saitte vain kuvia kun tabletti jumii ja nyt sitten jumii tietokonekin. Puhelinkin alkaa olla finito. Opiskelijabudjettiin ei kyllä mahdu kuin maksimissaan yhden uusiminen vuosittain. Kone tosin on niin uusi, että pitää ruveta tarkemmin selvittelemään jumeja. Mutta niitä luukkuja.


5. 12 tuli Essenceltä valkoinen kajal ja L´Occitanelta Relaxing shower gel. Molemmille löytyy käyttöä.


6.12 Essencen pakettikortit lähinnä naurattivat. Olin pakettikorttien tarpeessa, mutta olisin ihan voinut ostaa itsekin ja saada jotain kivempaa. L`Occitanelta tuli Pivoine Flora käsivoide 10ml. Pienet käsivoiteet on aina tarpeen. Pyörivät joka repun ja laukun pohjalla.


7.12 Essencen lyhyt poskipunasivellin oli kiva saada. Omistan muitakin essencen siveltimiä ja oon tykännyt. L`Occitanen the vert & bigarade suihkugeeli tuoksuu ilmeisesti vihreältä teeltä ja pomeranssilta. En ole vielä tuoksutellut.


Eilen Essenceltä tuli nude kynsilakka 05 sweet as candy ja L`Occitanelta Ultra rich  shower cream. Katsoin tästäkin ensin että kosteusvoide. Pitää muistaa kylppärissäkin katsoa, ettei tee samaa kuin viime vuonna ja pesun jälkeen levitä jalkoihin suihkugeeliä.


Tänään Essence oli taas pettymys. Kuminauha-ponnareita :( L`Occitanen Verbena-palasaippua tulee kyllä jossain vaiheessa käytettyä.

Vähän jännittää miten tuo essencen kalenteri jatkuu. Vielä on kuitenkin monta luukkua jäljellä, että eipä kaikki voi olla rihkamaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti