Työpukeutumisen vaikeus

 Tiedättekö kun olisi kiva mennä töihin niin, että hyödyntäisi vaatekaappia laajasti? Voisi mennä tyylikkäänä ja kohtuu laitettuna töihin. Mutta sitten niitä haasteita riittää. Tässä yhden työviikon asut. Automaattinen taustanpoistaja ei

Mulla on kyllä molemmat jalat mutta taustanpoisto you know ei ole ihan huipussaan ilmaisilla sovelluksilla.

Maanantaina olin vielä ihan tyytyväinen. Haasteena ei ollut kuin HSL:n bussilla kulkeminen kun metro ei kulje rautatieasemalta. Julkiset ja sääolot yleensäkin rajoittaa aika paljon mitä päälle tulee laitettua. Vähintään sen, että hattu on päässä aina eli tukkaa on turha pahemmin laitella.
 

 Tiistaina näytin tontulta punavihreissäni. Mekon alla oli siis treenivaatteet kun ne ei mahdu reppuun enää työkamojen ja eväiden lisäksi.


Keskiviikkona oli labrapäivä eli asun pohjana piti olla toppi. En osaa työvaatteissa sitten olla ilman toppia paidan alla kun työhousut valuu. Vaatteiden vaihto keskellä päivää ja sitten työpäivän jälkeen väsyneenä illalla vaatii helpot vaatteet.

 
Töiden jälkeen Järvenpäähän julkisilla. Piti olla helpot vaatteet matkustaa taas. Mutta tunikassa/mekossa on taskut.


Perjantaina piti olla kerrosta ja koirankynnen kestävää. 

Käytäntö sanelee kyllä niin paljon arkipukeutumisessa. En jaksa pyöritellä useampia farkkuja käytössä vaan samat saa mennä viikon jokaisena päivänä. 

Miten te olette ratkaisseet asian ja saaneet töihin komboja joissa yhdistyy käytännöllisyys, mukavuus ja ulkonäkö?



Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie