Essencen ja Catricen uutuudet hyllyissä

 
 
Essencen ja Catricen valikoima muuttuu aina tässä kohden syksyä. Ensin Catricen ja sitten vähän perässä essencen. Muutamia uusia essence-tuotteita kuitenkin löytyi jo Notinolta ja Cittarista ja Tokmannillakin oli jo hintalaput mutta tyhjät hyllyt.

Vanhojen Juicy Bomb -huulikiiltojen lisäksi sarjaan saatiin Juicy Bomb -huulirasvat. Kiiltävät, sävytetyt huulirasvat on pakattu pakkauksiin niin, että niitä ei saa enää pyöritettyä takaisin. Pakkauksessa asiaa ei lue, mutta essencen somessa on ollut asiasta videoita. Eli oltava varovainen paljonko pyörittää ulos. En ole mitään vielä ehtinyt testaamaan kun sain nämä käsiini vasta viikonloppuna mutta sävy 01 One in a melon on punainen ja tuoksuu vesimelonille.

Hydra Kiss lip oil sai uuden marjaisan sävyn 05 Midnight Mystery.

Soft Touch Lip Mousse moussemaista mattahuulipunaa löytyy kolmessa sävyssä. 

The supers peptide glossy lip kiiltävä huulihoito soveltuu sekä päivä- että yökäyttöön.


Drunk´n diamonds Plumping -huulivoiteisiin tuli uusi sävy 060 Drunk in love ja Catricen metallikuorisiin  huulivoiteisiin uutuus Soft Glaze Glow, joka on taas pH-reaktiivinen.

Ihan kokonaan uusia ovat Creamy Nudes-huulikynät (5 sävyä) ja Care in Colors huulivoiteet (7 sävyä).

Lip Lovin´overnight lip mask cherry on uusi sävy. En kyllä tiedä miksi yönaamiossa pitäisi olla sävy. Essencen ja Catricen sivut on käännetty jollain Google Translatorilla Suomeksi ja täm tuote on suomeks Huulilompakko, yön yli -huulimaski 😂 Alla on toinen kuva hienosta käännöksestä.  

Glossin´Glow-huuliöljyihin saatiin uusi hopeisena kimaltavca sävy 060 Party Crasher.


Uusi meikkivoide Invisible Cover Foundation lupaa luonnollista mattapintaa ja keskitason peittävyyttä. Sävyjä on huikeat 40, tosin cittarissa näytti olevan neljä. Itse otin testiin vanhojen Catricen meikkivoiteiden perusteella 020N-sävyn.

Bright & Blur loose powder on vaaleanpunaista ja lupaa kirkastaa ja blurrata ihohuokosia.

Cozy Glow Eye & Cheek -palettiin tuli uusi syksyisempi kombo. Kaksi mattaluomiväriä, kaksi metallista sävyä, punaruskea poskipuna ja lämmin highlighter. Aikaisempien palettien perusteella ei ihan parasta laatua ole, mutta näppärä reissupaletti.

rosy Copper on uusi sävy 20H ultra precision rajauskyniin. 

Brow Sleek laminating wax -kulmavaha lupailee taas aika paljon. Toivottavasti tässä olisi jo saatu ratkaistua aikaisempien kovan pidon antavien kulmageelien ongelma näkyä valkoisena kulmakarvoissa päivän mittaan. 

Nyt sitten testailemaan. Mikä syksyn uutuuksista kiinnostaa eniten?



 

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie