Elokuun loppuneet

 Ei tyhjentynyt purkit ei niin millään.


Ziajan cashmere suihkugeelin käytin käsisaippuana vaikka on ihan kiva suihkugeelinäkin. Sarjan vartalovoide on vakkarituote ja uusi pullo on odottelemassa käyttöönottoa. 

Dermosil Vitamin E -puhdistusvaahto oli taas tosi riittoisa. Aina kun luuli, että nyt se loppuu niin eikä mitä, lisää vaan riitti.

The Body Shop Lemon käsi- ja vartalovoidetta oli nyt viimeinen tuubi, jota säästellen käytin käsivoiteena. Saisipa tämän sarjan takaisin valikoimaan. Sitruunantuoksu on niin ihana.


L´Oreal hyaluron hiusnaamio oli hyvä ja riittoisa. Ostin tarjouksesta lisää tätä ja paria muuta L´Orealin naamiota eli koko talveksi riittää nyt näitä. 

Essence relaxing mood &  fixing sprayssa en haistanut luvattua laventelia. En kyllä siinä Iine-versiossa sitruunaa myöskään. Suihkuttelin pahimmat puuterisuudet pois ja koska kesä, niin hikoilin kaiken varmaan kuitenkin pois.

L´Occitane Extra-gentle soap on hyvä ei-kuivattava perussaippua. L´Occitanen joulukanterista riittää aina saippuoita seuraavaan kalenteriin asti. Toki voisi käydä ihan liikkeestä ostamassa mutta ne palat on isompia ja tykkään näistä 25-50g saippuapaloista kun ei mene ikuisuutta käyttää yhtä palaa.

Lumene Lumo silottava ja kiinteyttävä sy-voide oli ohutta, nopeasti imeytyvää ja toimi meikin alla. Tuli muistaakseni joulukalenterista. En tätä varmaan olisi muutoin ostanut. 

Jospa syyskuussa olisi sitten taas vähän enemmän loppuneita esiteltävänä.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie