My day

Bongasin viikko sitten kollegani Minnan my day -postaukseen ja ajattelin nyt sitten kirjoitella omani. On niin hauska nähdä miten erilaisia samassa ammatissa, ja toisaalta hyvin erilaisissakin töissä, ihmisten päivät voivat olla.
 

 6.20 Soi herätyskello. Sängystä heti ensimmäinen aamulääke naamaan. Olin käynyt neljän aikoihin vessassa ja todennut, että jostain syystä kylppärin viemäri on alkanut haista ihan älyttömän pahasti. Haisi edelleen parin tunnin jatko-unien jälkeen. Aamupesut, meikit ja vaatteet päälle. 

7.00 Aamun toinen (tai itseasiassa kolmas jos astmalääkkeet lasketaan) satsi lääkkeitä. Päivän ensimmäinen aamupala.

7.20 Töihin. Ensin junalla keskustaan ja siitä jatkuu matka metrolla Myllypuroon. Samalla äänikirjaa ja aivotonta somen selailua ja työtilan varaus päivän etäopetusta varten.

8.20 Päivän toinen aamupala opiskelijakunnan kahvilasta. Aamupalan mutustelua opehuoneessa, samalla kollegoiden kanssa muutama sana.

9.00 Alkaa etäopetus. Aiheina infektiot ja reumataudit. Ensimmäisen vartin pohdin, että kuuleeko opiskelijat ja ovatko hereillä, sitten alkaa tulla hyviä kysymyksiä aiheesta.

11.30. Lounaaksi Jalostajan kasvissosekeittoa. Opehuone on ihmeen tyhjä. Onneksi tulee muutama kollega paikalle vaihtamaan kokemuksia ja kuulumisia. Vähän ehtii koneella tehdä paperihommiakin tauolla.
 

 12.30 Lähiopetus alkaa. Aiheena syöpätaudit. Luokassa on ihana aktiivituoli, jolla keinuttelen ensimmäisen puolikkaan. Toisen puolikkaan seison kun istuminen alkaa kyllästyttää. Päivän päätteeksi on kyllä äänihuulet rasittuneet kun sattui aika luentopainotteista opetusta tälle päivälle. Opiskelijat ovat kyllä aktiivisia mutta olisin voinut suunnitella jotain vähän eri tyyppistäkin tälle päivää.

15.45 Kotia kohti. Metrossa joku on unohtanut leipänsä penkille (ensimmäinen kuva). Metrossakin haisi, mietin jo, että onko vasemman hartian jumi laukaissut migreenin. Yleensä migreenini nimittäin oireilee outoina ja korostuneina hajuina. Matkalla sekoilua uusien kuulokkeiden näpäytysohjeiden kanssa ja kaupasta vähän syötävää.


17.15 Jatkan töitä kotona. Yleensä en enää hirveästi tee iltaisin töitä, mutta nyt on vähän pakko tehdä seuraavan päivän luennot. Tekoäly avuksi pohtimaan tehtävänantoa opiskelijoille.

19.00 Pari artikkelia Tulvasta ajatusten nollaamiseksi.
 
19.15 Suihku (viemärin haju onneksi helpottaa suihkun jälkeen) ja sarjaa Viaplaysta. Multipaskaan ja maksan samalla kännykällä laskuja.
 
20.00 Iltapala. Pohdinnan jälkeen osaksi iltapalaa rahka kun laskeskelin Finelistä, että muuten jää kalsiumin saanti alhaiseksi. 
 
21.05 Tämän tekstin kirjoitus.
 
21.30 Hampaanpesulle ja sänkyyn lukemaan.
 
22.00. Valot sammuu. Vielä vartti äänikirjaa ja nukahdan. 

 Päivät menee hurjaa vauhtia kun on riittävästi tekemistä.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie