Onnittelut valmistuville!

 Toivottavasti saadaan juhlia ilman sadetta. tai ei ainakaan anneta sateen pilata päivää.


Eilen Facebook muistutti, että olin 13 vuotta sitten saanut hyväksymiskirjeen silloin vielä Keskipohjanmaan Ammattikorkeakouluun, jonne en edes muistanut hakeneeni. Näihin kolmeentoista vuoteen on kyllä mahtunutkin paljon asioita, joita en olisi osannut odottaa. 

On mahtunut mm. neljä kaupunkia ja varuskunta, neljä korkeakoulututkintoa, huomattavasti enemmän hakukertoja ja pääsykokeita, seitsemän työnantajaa, lukemattomia ystäviä, bileitä ja yövuorodarroja.

Kaksi ainejärjestöä, opiskelija- ja ylioppilaskunta, politiikkaa, marttailua, sodeilua, pätkittäistä kuntosalitreeniä, kiviä kengässä, jäätelöitä kesätorilla. 

Lakkiaisyön "kaikki on mahdollista" -tunnelmaa, lakkiaisten jälkeisen aamun siivousurakkaa, loppumattomia tiskivuoria, hämmentäviä kohtaamisia. 

Oppiminen ja muistaminen vaatii tunnereaktion heräämistä. Arkipäivät soljuvat ohi sen suuremmitta tunteita ja muistoja. Toivottavasti teille valmistuvat jää tästä keväästä tunne, joka kantaa muistoa pitkään.

Vielä kerran onnittelut kevään valmistuville painoitpa päähäsi valkolakin tai valmistuit ammattiin, sait loppuun peruskoulun tai maisterin opinnot!

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie