Loppuneet 8/2023

 Taas oli koriin kertynyt tavaraa sen verran, että kurkataan loppuneita läpi.

Dermosil Kaura käsisaippua on vähän tylsä mutta 500 ml täyttöpakkaus suljettavalla korkilla on kyllä ihan näppärä. En varta vasten lähtisi tilaamaan netistä mutta toki voisin johonkin tilauksen kylkeen heittää jos vaikka raja ilmaiseen toimitukseen täyttyisi sillä.

Nivea Naturally Good Oat Body Lotion oli paksumpaa kuin aikaisemmin käyttämäni Aloe Vera versio. Kosteutti hyvin mutta tykkään enemmän siitä ohuemmasta.

Dermosil ihoa rauhoittava puikko oli melko turha, käytin lopulta jalkoihin kun kasviöljy tässä on ykkösenä mutta en kokenut rauhoittavan tai kosteuttavan.

Catricen perinteinen puinen kulmakynä oli hyvä kulmakynä. Sävystä ei enää mitään hajua mutta tummahko ruskea.

essence SkinLovin´sensitive mineral powder -puuterista tykkäsin. Peitti, mattasi ja pysyi.

Dermosilin pikkutuubeja loppui näköjään ihan urakalla. Kasvopesu ja voidesaippua olivat ihan ok, en kuitenkaan ostaisi lisää -tasoa. Talvikasvoseerumista tykkäsin ja onneksi ei nyt ole kovin kuuma alkukesä ollut niin käyttelin loppuun vielä näin kesäkuun puolella iltaisin. Vitamin E-sarjan kasvonaamio ja -seerumi olivat kivoja ja seerumiahan olenkin käyttänyt aikaisemminkin. Ja näitä voisi ostaa lisääkin jos varastot joskus tyhjenevät.

Lumene Lähde tehokosteuttava geelivoide on mukavan ohut ja nopeasti imeytyvä geelivoide. Olen tästä tykännyt ja varmaan ostan lisää jossain vaiheessa. Nyt on muita voiteita sen verran varastossa, että kokeilen kesän pärjätä niillä. 

essence HELLO, GOOD STUFF 48h HYDRO FIX SPRAY oli todella vahvasti kookoksen hajuinen kiinnityssuihke. Tuoksu tuntui vielä monta tuntia käytön jälkeen. Muuhun ei tullut oikeastaan kiinnitettyä huomiota.

essence cranberry lip oil oli kivan tuntuista mutta mieluummin ottaisin huuliöljyn ilman näin pinkkiä sävyä. 

Catrice lip glow glamourizer 010 One Gold Fits All on pH-reaktiivinen huulipuna mutta ei niin pinkki kuin mitä nämä yleensä ovat. Tässä oli kultainen shimmer mukana ja tykkäsin tästä helppona huulipunana. Pakkauksessa mainittua persikan tuoksua en kyllä tunnista. 

Revolution precious stone lip topper Rose Quartz -huulitopperin käytin kyllä ihan huulikiiltona kun näytti kivalta ja tuntui hyvältä. Aika perinteinen huulikiilto mielestäni ja mietin miksi tämä on topperiksi eikä huulikiilloksi nimetty.

Oliko tuttuja tuotteita?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie