Aina tulee pakattua liikaa

 Olin juhannuksen perinteiseen tapaan Liperissä. Vanhempani kävivät kesäkuun alussa täällä Etelä-Suomessa ja veivät jo osan tavaroistani mukanani. En tietenkään sitten enää edes muistanut mitä olin pakannut, joten tuli hiukan ylipakattua.


Edes minä en käytä tuubillista käsivoidetta vaikka Kamillia olenkin käyttänyt reissussa jalkavoiteena. Seitsemän päivän reissulle seitsemän käsirasvatuubia oli kyllä ihan liikaa vaikka mukana oli tuubin jämiä ja repusta aina löytyvä tuubi.

Huulirasvoja ja -kiiltoja on vähän joka taskussa ja laukussa, joten niitä löytyy matkasta aina reilusti. Labellon itse asiassa vielä ostin lähtiessä, koska muut olivat jo Liperissä repussa majailevaa huulirasvaa lukuunottamatta ja pelotti että huulirasva saattaa lämpimässä junassa olla aika sulanutta. 

Matkaan lähtiessä nappasin vielä postista paketin ja viime tingassa olin muutenkin heittänyt vielä parit alushousut ja 5 sukkaparin paketin reppuun. Lopputuloksena oli parit alushousut, rintsikat ja sukat per päivä. Ja paljonko niitä sukkia edes helteellä käytti?

Vaatteista jäi käyttämättä myös uikkari ja rantakaapu kun ei huvittanut uida. Ja jos olisin uinut, en todennäköisesti olisi jaksanut pukea uikkaria.


Kasvovoiteita ja -seerumeita oli mukana kolme liikaa. Kaikki meikit mitä mukana olivat, olivat ihan turhia. Tiedän aina jo etukäteen, etten meikkaa Liperissä, mutten sitten koskaan uskalla jättää meikkejä poiskaan pakatessani. 


Oikeastaan ainoa kategoria, missä ei ollut ylimääräisiä turhia tuotteita, oli aurinkorasvat. Acoa käytin kasvoille ja kaulalle, muita sitten dekolteelle ja käsivarsiin. Sääret pärjäilevät aika lailla itsekseen jos en istu parvekkeella suorassa auringonvalossa liian kauaa ja muu kroppa on vaatteilla suojattu.

Aco jättää kasvot hetkeksi valkoisiksi ja on ainakin omalla ihollani parhaimmillaan kun sitä levittää vain kerran eikä päälle laita meikkiä. Meikin alle laitan mieluummin Clarinsia ja nyt ostin kokeiluun Korresin kasvoaurinkovoiteen. Nivean roll-on aurinkovoide on reissatessa näppärän kokoinen mutta tykkään kotona käyttää ennemmin vastaavaa tuotetta spraypullosta. 

Pakkaatteko tekin aina liikaa?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie