Huhti-kesäkuun kosmetiikkaostokset

 Uskaltaisikohan tuota jo sanoa, että toisen vuosineljänneksen ostokset oli tässä vaikka vielä pari viikkoa kuukautta jäljellä? Meillehän on avattu Normalkin tähän naapuriin mutten ole vielä ehtinyt käymään.


No, jos tulee vielä jotain ostettua niin esittelen sitten erikseen. Pasilan Normalissa tuli kuitenkin käytyä ja sieltä ostin Sencen suolakuorinnan vartalolle ja vauvahiusten siistimispuikon. Cittarista ostin Maybellinen Lash Sensational Sky High -ripsivärin ja Laveran kasvovesisuihkeen. Clarinsin huuliöljyn nappasin Emotionin tarjouksesta.
 

Muutoinhan nuo kevät-kesän ostokset olisivat olleet varsin maltilliset mutta essencen Leijonakuningas -kausikokoelman ja Catricen Viidakkokirja-kokoelman kanssa tulis sitten hullaannuttua. Niistä lähti mukaan yhteensä kaksi kasvopalettia ja kaksi poskipunaa, kolme seerumia, toner ja primer, kasvovoide ja viisi huulirasvaa ja -kiiltoa.

 
Sekä paleteissa, että poskipunissa on ihanat nuo kuviot mutta tietysti myös sävyt.
 
 
 

Huulikiilloissa on Timon ja Pumba ja huulirasvoissa Baloo, Mowgli ja Bagheera. Ollaan me aikuiset hiukan hassuja kun meille saa myytyä melkein mitä vaan lapsuuden hahmoilla. Kuka muuten haluaisi pahkasikahuulikiiltoa?  


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie