Kaikki poskipunani 2023

 Poskipuna on meikissäni päivittäinen tuote, mutta en silti saa koskaan poskipunia loppumaan. Eli näin suoraan voi jo sanoa, että niitä on aivan liikaa. Olen nyt viime aikoina testannut läpi kaikki highlighterini ja kesän ja syksyn aikana on tarkoitus testata myös kaikki poskipunat ihan käytössä eikä vain swatcheissa.

Ihan ensimmäisenä todella hävettävän vanhat Cliniquen punat. Mutta kun koostumus on vielä ok, niin en vaan ole raaskinut näitä oikeastaan ensimmäisiä poskipuniani hävittää. Max Factor ja L´Oreal ovat onneksi tuoreempia.

Kuten monissa muissakin meikeissä, myös poskipunissa on aika paljon essenceä ja Catricea.

Mutta löytyy näistä myös mm. The Balmia ja Physicians Formulaa. Tässä kuvassa on myös yksi puuteri, joka itselläni on enemmän poskipuna.


 Lumenen ja PuroBion poskipunia löytyy myös jokunen.

 
Näistä essencen punista tuppaa valitettavasti hajoamaan tuo sarana ihan joka ikisestä.

 
 
Catricen ja essencen uutuuksia on tullut ostettua kevään aikana.

Samoin ostin testiin ensimmäisen Milanin punani. Kulttimaineen saanut persikkainen Luminoso ei itselleni ole se paras niin ostin sävyn Dolce pink.

 
Sitten löytyi tietysti yksi joulukalenteripuna, joka oli jossain piilossa kun muita kuvasin.


Ja reissupussissahan oli myös yksi.

Vähän kaikenlaisia sävyjä ja löytyy sekä mattaa että hohtavaa. Poskipunan määrä vaihtelee vähän kausittain, tällä hetkellä arkikäytössä on hohtava ja enemmän on enemmän. Toisaalta kesällä oma pinkki punani näkyy meikin läpi ellen paksuimpia meikkivoiteita ota käyttöön. 

Millaisista poskipunista tykkäät?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie