Kaapit tyhjiksi 10/2022 eli loppuneita tuotteita



Ei nää ikinä lopu. Siltä ainakin tuntui ja nyt kun kori oli täynnä ja aloin kirjoittamaan, niin juuri loppumaisillaan tuntui olevan vähintään toinen samanmoinen satsi.

MayBeautyn Cleansing Shampoo (saatu) on kestänyt todella ikuisuuden. Pumppu auttaa kyllä tosi paljon oikean määrän käytössä ja jatkossa ei pitäisi ollenkaan ostaa shampoota ja hoitoainetta ilman pumppua. Tykkäsin shampoosta ja nyt loppumaisillaan olevasta hoitoaineesta kovasti. Tuoksu ei ole niin kiva kuin monessa muussa mutta nämä kyllä toimivat hiuksilleni. Pesi hyvin, vaahdotin lähes aina kahdesti kuten muillakin shampoilla, puhdasta muttei natisevaa.

Nivea After Sun taas tuoksui niveamaisesti nivealle ja käytin nyt pois kun ei niin paljoa aurinkoa tullutkaan, että olisi auringon jälkeen paljoa tarvinnut rasvailla. Ensi vuonna voi ostaa uudestaan.

Dermosil karbamidijalkavoide on vakkari ja heti aukaisin uuden tuubin kun tämä loppui. Estää kantapäitä halkeilemasta talvellakin kun muistaa säännöllisesti käyttää. Omalla kohdallani siis joka ilta.

Dermosil Arganöljy korjaava hiusnaamio tuli muistaakseni kaupanpäällisenä ja oli ihan kiva mutta käytän mieluummin purkkimuotoisia naamioita. Ja nopeammin vaikuttavia sellaisia.

Garnier Micellar Water. Tämä on se ensimmäinen ja alkuperäinen Garnierin misellivesistä. Ostin nyt uuden pullon tätäkin. Käytän lähinnä aamuputsaukseen, joskus hyvin harvoin iltaputsauksen viimeistelyyn. Ihan toimiva, ei herätä mitään ihmeempiä tuntoja.

 
 
The Body Shop Refreshing Passionfruit vartalojogurtti oli kevyt ja nopeasti imeytyvä, ei kuitenkaan yhtä vahvasti viilentävä onneksi kuin se cooling cucumber mielestäni oli. Kiva mutta ei noussut lempparituoksuksi tämäkään.
 
Wella Invigo Sun hiusten uv-suoja on toki lähinnä värin suojelemiseksi mutta kyllä tällä värjäämätöntäkin hiusta suojasi ja kosteutti.

Essence Hello, good stuff! sleeping mask oli geelimäinen, vahvasti laventelin tuoksuinen yönaamio. Ihan ok, vähän tahmea ja jos liikaa laittoi niin äkkiä oli tyynyliinassa. Kesällä kun kaiken hikoili pois niin on vaikea sanoa tehoista mutta ainakaan ei kuivattanut.

Catrice Hydro Supercharged serum hyaluronihapolla ja niasiiniamidilla  ja Face Serum with Rose Water samoilla hyaluronihapolla ja niasiiniamidilla pitivät ihoa ainakin siinä kunnossa, että ylähuulen kuivuusryppyyn ei ole tullut kiinnitettyä huomiota. Vähänhän tuo iän myötä alkaa muuttua kestorypyksi mutta ei onneksi kovin syväksi sellaiseksi ainakaan vielä. Pitäähän sitä joku indikaattori tuotteiden tehosta säilyä ja kuivuusryppy on kyllä ollut hyvä merkki ihon kunnosta. Tuo prinsessa ruusuvesi-seerumi oli tosi kaunis kun pullossa oli vaaleanpunaisia "lehtiä" mutta lehdet paljastuivat muovailuvahamaiseksi mössöksi, joka ei imeytynyt ihoon millään ja jota väkisin tuli pipettiin.

W7 huulirasva oli jo lopuillaan kun tippui kylppärin lattialle ja aukesi siellä kieriessään. Perushalpishuulirasva hankalassa pakkauksessa.

Catrice kaviar gauche glossy lip balm oli kiva kimaltava huulivoide kesään. Limited Editionia eli ei varmaan saa enää mistään mutta kiva oli, ei tahmea ja helppo kuljettaa taskussa. 

Pierrot minihammastahna oli ehkä jo viimeinen mitä jemmoistani löytyi. Tämä 5 ml koko on vaan ihan loistava parin yön reissuille. 

Lumene arctic glow lip oil 100 Shine on hävettävän vanha ja näitä on vielä ainakin yksi jemmassa. Mutta ainakin tämä kappale tuntui olevan ihan kunnossa ja ihan jees huuliöljy. Toki nämäkin ovat koko ajan kehittyneet ja parempia löytyy nykyään kauppojen valikoimista.

Yves Rocher luomivärikynä kultaisena hajosi aina välillä varmaan kuivuuttaan mutta oli ihan kiva luomivärin alustus. Päällä oli lähes aina puuterista luomiväriä. Paria sävyä tätäkin vielä jemmassa ja seuraava on tehokulutuksessa.

Työreissulla sain vielä käytettyä Normalista ostetut naamiosukat jaloille. Joku tällainen on aina kivaa extraa hotellissaoloon jos vaan ehtii. 

Siinäpä loppuneita. Tulossa on aivan törkeästi ostoksia tulevissa postauksissa. Projekti Kaapit tyhjiksi sujuu siis suhteellisen heikosti kun kolmannelta vuosineljännekseltä siirrytään viimeiseen. Mutta nytpä teitä on varoitettu.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie