Elokuun opiskelut


Kävin pitkästä aikaa opiskelijalounaalla, tämä hiilaripläjäys on Oulun Medisiinari-ravintolasta.

Jonkun verran tuli opiskeltua, mutta ei nyt hirveästi. Kesän kursseista Lähijohtaminen sosiaali- ja terveydenhuollossa (5 op) meni läpi arvosanalla 4 ja kaksi muuta kesäkurssia odottelee edelleen arviointia. Molemmissa arvioitava työ on laajempi essee, joka ei ole mulle se mieluisin suoritustapa mutta katsotaan miten käy. 

Paria osin työhön limittyvää Mooc-kurssia tein myös elokuussa, niistä toisen sain loppuun. Sen laajuus oli 5,5 opintopistettä jos teki huolella, mutta itse lähinnä silmäilin asiat.

Elokuussa oli myös ensimmäinen opinnäytetyöseminaari, jossa saatiin opparia taas eteenpäin ja alkoi syksyn kursseista Ammatillisen osaamisen kehittyminen ja asiantuntijuus, jota varten olen jo kontaktoinut mentoria ja Tieteellinen kirjoittaminen ja viestintä. Mentorin etsiminen itselle oli aika jännittävää, vaikka teen sitä työkseni muiden puolesta. Mutta työrooli on kuitenkin aika erilainen kuin opiskelijan rooli. Mentoroinnista kerron sitten lisää myöhemmin, nyt syyskuun alkuun pitäisi keskittyä tekemään se kevään kurssilta kahdesti hylätty tehtävä.

Miten teidän syksy on lähtenyt käyntiin?
 

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie