Kaapit tyhjiksi: Loppuneet 8/22 ja puolivuositarkastelu

 
 Nyt venyy aika pitkälle heinäkuuta tämä viimeinen puolivälitarkastelu tavoitteiden osalta. Tavoitteenahan oli että keittiön kaapissa ei enää olisi kosmetiikkajemmaa ja olohuoneen hyllykkökin olisi vapaa. Ihan siinä ei olla vielä mutta kaapissa on enää oikeastaan näytteitä ja sheet maskeja. 


Hiusjuttuja loppuikin useampi. XZ omenaviinietikka hiushuuhde sulki hyvin hiussuomuja ja teki tukasta helpommin kammattavan. Välissä oli pitkä kausi kun en tarvinnut tätä ollenkaan mutta riippuu aina tietysti muista tuotteista ja hiusten kunnosta. Jossain vaiheessa varmaan ostan uudestaan.

ZX Muumi selvityssuihketta piti ostaa jo lisää heti kun tämä loppui. Ihan pakollinen kaapissa. 

Essence Vintage Beach sea salt spray tuntui alkuun aivan turhakkeelta mutta lopulta tykästyin tähän. Voisin ostaa jonkun kunnollisen suolasuihkeen nyt tämän perään. Tämä oli tietenkin joku viime vuotinen kausikokoelmatuote.

Palmolive Feel Connect on toinen kolmesta jemmapullosta eikä tämäkään tuoksunut mielestäni millekään. Ihan ok mutta loppu meni käsisaippuaksi sen loputtua.

Sensodyne Extra Fresh on vakkarituote, jota on jo ostettu lisää.


Essence honey scent hand cream oli samaa tasoa kuin essencen muutkin sheakäsivoiteet. Näin kesällä meni yökäytössä mutta syksymmällä ei enää millään riittäisi. Kuitenkin turhan paksu näppiksen viereen. Siihen sopii paremmin essence mini caring hand lotion.

Dermosil Facial Serum Hyal x4 seerumista tykkäsin. Ohut, vesimäinen kosteuttava seerumi. Tuubia piti muistaa aian ravistaa tai koostumus erottui. Voisin tilata lisää seuraavassa Dermosil-tilauksessa.

Lumene Arktis silmänympärysvoide on talvikäytössä ollut hyvä ja talveksi tätä on vielä yksi tuubi jemmassa, näin kesällä olin varma että tuubinjämä on liian raskasta mutta yllättäen auringossa ja tuulessa olleet silmänympärykset imaisivat voiteen pieninä määrinä edelleen. 

Catrice restoring overnight lip mask oli oikein toimiva toisena osana iltarutiiniani. Heitin nimittäin tämän alle aina Body Shopin huulirasvaa kun se yksinään häviää niin äkkiä huulilta ja sitten tämä ihan viimeisenä nukkumaan mennessä. Tässä on risiiniöljyä ja sheavoita INCIn ensimmäisinä mutta koostumus oli yllättävän vaseliinimainen. Tämäkin Limited Edition kausituote.


Catrice matt prime & fix spray oli kivan kokoinen ja kivan tuntuinen, mattaava kiinnityssuihke. Irrotettava korkki, joten pakkaus jää jemmaan. 

Dolce & Gabbana The Only One Eau de Parfum Intense. Tykkäsin tästä paljon mutta on sen verran noita muita hajuvesiä ja tämä maksaa sen verran paljon, että en ole ny valmis ostamaan täysikokoista pulloa. Tuoksussa on sekä hedelmiä että kukkia ja yllättäen normaalisti inhoamaani kookospähkinää. Myös vaniljaa ja setriä ja kashmirpuuta eli todella monimutkainen tuoksu verrattuna niihin mistä yleensä pidän.

Isadora gloss stick stylo 26 pink kiss oli täydellinen kesän kiiltopuna, ei tarvinnut rajauksia tai peiliäkään aina. Ongelmana tietysti lämpimässä sulaminen.

Catrice lash/brow designerin pito oli kyllä aika olematon mutta omat kulmani eivät kovin ihmeellistä pitoa tarvitsekaan. Kirkas tuote läpinäkyvässä tuubissa alkoi näyttää jo aika ällöltä, joten roskiin.

Nivea MicellAIR make-up remover wipes olivat meikkipöydällä lähinnä käsin putsausta varten mutta kun en ole meikkipöydän ääressä viime aikoina viihtynyt, alkoivat jo kuivaa. Käytin sitten loppuun meikin poistossa, vaikka eivät yksin siihen ihan riitäkään.

Sellaiset loppuneet tällä kertaa. Tavoitteena oli saada noin kolmen kuvan eli noin 15 tuotteen loppuneita kirjoitettua 22 postausta tänä vuonna mutta hiukan näyttää, ettei niin pitkälle päästä. En kuitenkaan halua palata kuukausittaisiin loppuneet postauksiin kun silloin en jaksa kirjoitella ja toisaalta pienemmistä määristä kirjoittaessa, olisi noin joka toinen postaus loppuneita.





Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie