Kaapit tyhjiksi: Aleshoppailut

 Keskitin tämän kesän aleostokset Jumboon kun oli sinne muutakin asiaa. En tykkää aleshoppailla netistä niin paljon kuin livenä ja ei ole vaateidenkaan suhteen ollut kovin suurta hinkua aleshoppailla, toki Jumbosta ostin mutta nekin oikeastaan kaikki normaalihintaisia. Urheiluvaatteita tilasin yhden nettitilauksen.

Body Shopilta ostin mansikka- ja satsumasuihkugeelit, Refreshing passion fruit -sarjasta vartalokuorinnan ja vartalojogurtin, samoin Cool Daisyn vartalojogurtin.

Klementine & star fruit hair & body mist ja satsumakäsivoide tulivat kaupan päälle.


Shampoota ja hoitoainetta olisi riittänyt varmaan talven yli mutta luulen, että päänahka alkaa taas kuivua jossain vaiheessa ja kaipaa Cutrinin Bio+  Hydra Balance shampoota. Ostin sen kaveriksi Ainoa-sarjan kosteuttavan hoitoaineen ja Schwarzkopfin kosteuttavan hiuksiinjätettävän hoitoaineen isossa pullossa. L`Occitanen sheakäsivoide oli normaalihintainen mutta kun käsivoiteiden tilanne oli hiukan heikko niin ostin nyt. Clarinsin Lip Comfort Oil on Intense-versio sävyssä intense pink ja Nina Riccin omppuhajuvesi on tällä kertaa Nina Rose Garden, joka on ihanan kevyt hedelmäinen/kukkainen tuoksu. Huuliöljy oli -50% ja hajuvesi -40%.


Sostrene Grenestä ostin vielä toisen satsin näitä pehmeitä täyttöpulloja ja kestovanulappuja sekä saippualusia. Näitä pehmeitä täyttöpulloja on kolmea kokoa ja näistä on helpompi saada tuote ulos kuin kovista pulloista. 

Pari tuotetta siis, mitä en välttämättä olisi tarvinnut mutta aika lailla nuo kuluvat tässä syksyn aikana. Seuraavaksi katsellaan sitten mitä on loppunut viime aikoina.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie