Heinäkuun (lisä)kosmetiikkaostoksia

 Mulla tuppaa nuo kosmetiikkaostokset kertymään aina kerralla isompaan nippuun vaikka kieltämättä niitä tipotteleekin pitkin vuotta. Aleshoppailuista kerroin jo aikaisemmin, mutta kävin myös ruokakaupassa ja Dermosililta tarvitsin perusjuttuja ja se sitten vähän paisui.


Dermosililla oli viime sunnuntaina 24/7 päivä ja oli tarjouksia ja tuplabonukset ja kaupanpäällistä. Mutta nätiä monelle tuttuja perusjuttuja piti siis joka tapauksessa tilata, niin ajoitin ostokset sitten tällaiseen extrapäivään. Osaa tuotteista tilasin useammankin kappaleen mutta kuvasin nyt vain ykköskappaleet.


Tästä joukosta tuo retiisi vartalonkuorinta on uusi tuttavuus, muut ovatkin jo olleet aikaisemmin käytössä ja olen tietenkin tykännyt, kun kerta uudelleen ostin.


E-vitamiinisarjasta ostin söpön setin, jossa on kasvovoide, misellivesi, naamio ja seerumin minikoko.


Kaupanpäällisiä tulikin sitten runsaammin. Talviseerumista ei ole kokemusta. Kaurasarjasta olen käyttänyt ainakin käsivoidetta ja ehkä testerin tätä vartalomaitoakin. Testereitäkin muuten tuli mutten niitä kuvannut. Kesän kausisarjasta Sunny Apricot sain bonuspisteillä käsisaippuan ja suihkugeelin ja Juuri sarjasta retiisi hair & body washin.


Tokmannin ja Citymarketin ostokset ovat nyt kuvissa sekaisin mutta Tokmannille menin siis hakemaan kulmaväriä ja sitten lähti Essencen ostokset samaan koriin. Essencen uudesta cute as shell limited editionista huulirasva  ja -kiilto ja glow booster seerumi sekä normaalivalikoiman huultenrajauskynä. Vaikka meikkejä onkin vaikka mihin lähtöön niin perusarjen huultenrajauskynästä oli puutetta. Kaikkia muita värejä sitten varmaan löytyykin. Alkaa tuo kesä ja ikä näkyä siinä, että etenkin näin pisamoituneella iholla on hiukan hankala jo erottaa huulen ja ihon rajaa, joten rajaukset alkaa olla tarpeen jos haluaa siistimmin huulikiiltoa tai -punaa käyttää.


Ja micellivettä ja saippuaa oli Citymarketissa tarjouksessa, samoin hiusnaamioita.

Nyt on kyllä taas saippuaa niin hiivatisti mutta kyllähän sitä talven aikana kuluukin sitten. Nyt voisin ehkä jättää yhden käsisaippuan keittiöönkin enkä pestä käsiä fairylla siellä. 

Kommentit

  1. Dermosilin keittiökäsisaippuat on loistavia, olen niiden suurkuluttaja aktiivisena ruoanlaittajana. Hamstrasin myös 24/7 -alesta keikenlaista kotiin, osa samoja mitä sinulla. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie