Joulukuun loppuneet

 Joulukuun loppuneet meinasi jäädä pieneksi kun reissussa käytin eri purkkeja kuin kotona ja tuntui jäävän hirveän paljon juuri loppumaisillaan olevia purkkeja.


Yves Rocher Winter Apples vartalokuorinta oli aika perusaprikoosinkiveä paitsi, että tuoksui omenapiirakkaiselta. Samassa tilauksessa tuli pari muutakin tuoksua tätä kuorintaa ja kyllä nämä pois käyttää vaikka pidänkin enemmän suolakuorinnoista. 2020 joulun kausituoksu.

The Body Shop Winter Jasmine Vartalojogurtti on myös joulun kausituoksu. En muista mille jasmiini tuoksuu mutta tämä tuoksui vartalolla äidin havupuutarhalta. Ei lempparituoksujani. 

Lemon Juice & Glycerine Jalkavoide taas on lempparituoksujani mutta tässä ei tehot riitä kuiville kantapäilleni.


Lumene Valo hyaluronihappotiiviste tuli joulukalenterista ja loppuikin juuri ennen kuin aloin kirjoitella tätä tekstiä. Olen käyttänyt tätä useammankin pullon aikaisemmin. Ihan hyvä edelleen mutta ei enää riitä silottamaan alunperin kuivuusryppyinä ilmestyneitä ruttuja.

Lumene Ajaton tiivistetty seerumi on koostumukseltaan ihana. Vaikka se onkin suunnattu hiukan vanhemmalle iholle, oma kuiva ihoni tykkäsi tästä todella paljon meikin alla. Skippasin päivävoiteen tämän ja meikin välistä, koska saan aina hikoiltua päivävoiteet sulamaan. Aika hintavaa mutta purkki kyllä kestikin kauan.

TBS Vitamin C glow sheet mask ei tehnyt mielestäni ihmeempää näkyvää vaikutusta mutta viikon jatkunut otsan kutina helpotti. Sheet maskiksi hyvä, yleensähän en kovin paljoa näistä välitä.

Lumene Harmonia kosteusvoide tuoksuu jännältä ja tykkäsin muutenkin. Tätä voi käyttää naamiona tai voiteena. Harmoniaa ei sarjana enää löydy Lumenen sivuilta. Siinä oli monta lemppariani, joiden tilalle joudun nähtävästi etsimään uusia. Voide tuli joulukalenterista viime kuussa.

 
Dermosil Puolukkapuhdistusöljy välillä kirveli silmiä, välillä ei eli enemmän kyse oli silmistä kuin öljystä. Meikit lähtivät hyvin ja vaikka tuntuma ei öljyssä ole ihan yhtä luxusmainen kuin joissain kalliimmissa, toimi se kuitenkin hyvin. Voisin ostaa jatkossakin.

Taika kosteuttava misellivesi toimi kivasti aamuputsarina ja tarvittaessa tällä poisti myös kevyen meikin. Oikeastaan ainoa miinus korkista joka muuttui tahmeaksi kun siihen ajan kanssa kertyi pieniä jäämiä misellivettä. Suomalainen, luonnonkosmetiikkaa, edullinen ja toimiva.

Lumene Lähde misellivesi putsaa myös kevyen meikin vaikka enemmän käytin aamuputsarina. Näitä pikkupulloja pystyy onneksi täyttämään reissuille uudestaan. 


TBS mangokäsivoide kulki koko joululoman farkkujen taskussa kun kädet olivat niin kuivat. Hyväntuoksuinen ja nopeasti imeytyvä.

XZ hernehoitosuihke oli vähän turhake kaapissa kun siellä oli sekä ZX niiskuneidin selvityssuihketta ja öljypohjainen suihke. Tuli tämä kuitenkin käytettyä loppuun aina silloin tällöin suihkutellen. 

Ziaja cashmere protein shea butter käsivoidetta voisin ostaa lisää jos vastaan tulee. Mukava tuntuma ja imeytyi nopeasti.


L´Oreal Color Riche sävy 236 Organza oli lempparini ja onneksi ehdin käyttää sen loppuun ennen huonoksi menoa, oli jo liian kauan ollut auki. Hieman hohtava lämmin nudesävy.

Catrice Brow colorist semipermanent mascara ei pahemmin ollut semipermanent ja itsepäisimmät karvat eivät tällä pysy mutta arkikäyttöön mielestäni hyvä ja edullinen kulmageeli.

Essence Berry on... EdT oli kevyt marjaisa tuoksu jonka käytti mielellään. 

Essence crystal wet look ja plumping nudes huulikiillot olivat ihan jees. Näitä on nähty loppuneissa aikaisemminkin ja essencen kiiltoja tullaan näkemään jatkossakin.

Tammikuulle jäi aika monta purkinpohjaa lopeteltavaksi, joten innolla odotan mitä alkuvuodesta saan loppumaan.


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie