Ostoksilla Dermosil-bussissa

Olin eilen aivan naatti työpäivän jälkeen. Alla oli iltavuoro, jonka jälkeen aamuvuoro ja liian vähäiset unet. Tiesin Dermosil-bussin tulevan Mualiman navalle 17.7 mutta olin jo totaalisesti unohtanut asian. Satuin kuitenkin laiskuuttani kulkemaan bussilla torin kautta ja pääsin vähän katselemaan Dermosil-tuotteita livenä. Bussissa oli kattava perus- ja uutuusvalikoima mutta ihan kaikkia tuotteita mukana ei ollut.


Omat ostokseni olivat lähinnä perustuotteiden täydennystä. Kaupan päälle sain kasvonaamion ja mukaan muutamia näytteitä.


Tämän kesän kausituotelinjasta Summer Rainista ostin body lotionin ja aloe gelin. Tuoksu näissä on aika mieto mitä aloe geeliä tuoksuttelin. 


Aurinkorasvapuikot saavat todennäköisesti odotella ensi kesää. Ei ole tarvinnut aurinkorasvailla hirveästi tänä kesänä säiden ja töiden vuoksi. Ideal tinted day cream on aika paksun oloinen mutta kevyt pigmenttinen. Olen koko ajan ajautunut entistä kevyempiin meikkipohjiin ja paksut meikkivoiteet eivät kiinnosta ollenkaan. Tämä voisi olla talviaamuihinkin sopiva oikealla seerumilla.



Sitten vielä ne pakolliset perusjutut. Classic-sarjan karbamidipuikkoja kaksin kappalein ja Sensitive-sarjan roll-on deodorantti. Näitä menee aina ja oli kiva kun sain ne suoraan bussista mukaan eikä tarvinnut alkaa tekemään tilausta Dermoshopiin pelkästään näiden vuoksi.

Tänään Dermosil on Tour -bussi on Jyväskylässä kuuteen asti, huomenna Porvoossa ja ylihuomenna Järvenpäässä. Tämän kesän kiertueelle mahtuu mukaan vielä Hyvinkää, Lahti, Mikkeli ja Kouvola. Tarkemmat ajat ja paikat löydät täältä.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie