Essence BeRRy on...


Carlsonille oli tullut Essencen uusi BeRRy on ... kausivalikoima ja kerkisin ensimmäisten joukossa siihen kiinni.


Kokoelmassa on marjainen luomiväripaletti, joka näyttää todella hyvältä, mutta jota en ole vielä ehtinyt kokeilla. Kaksi highlighteria, joista ostin tämän vaaleamman ja punertavamman, kirsikkainen hajuvesi, kasvo- ja luomivärisiveltimet ja kaksi mattahuulipunaa. En käytä mattahuulipunia ja kasvosiveltimien kohdalla on helpompi vastustaa kiusausta.


Highlighter on aika punasävyinen, kuvassa ei taas näy sinne päinkään sävy ja hohto. Omalla ihollani pystyn käyttämään tätä joko highlighterina tai hohtavana poskipunana.


Myös Catricella oli uusi kokoelma, josta nappasin nämä kolme minikynsilakkaa.


Vasemmalla oleva huulikiilto on Catricen vanhasta kokoelmasta. Max Factorin huulikiillon sain kaupan päälle ja Essencen This is me! kokoelmasta kaksi vaalealle iholle suunnattua nudehuulipunaa löysin Tokmannilta.


This is me! sisältää huulipunia ja kynsilakkoja, kumpiakin kahdeksan, jaettuna neljälle ihon sävylle tarkoitettuihin. Nämä vaaleimmille suunnitellut ovat 01 freaky ja 02 happy.


Kommentit

  1. Onpa suloinen tuo luomiväripaletti! Enpä tiennyt että Essence valmistaa myös tuoksuja! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Essencellä oli aikaisemmin tuoksuja ja ihonhoitoakin pysyvässä valikoimassa. Haikailen edelleen yhden silmänympäsysvoiteen perään mitä ei ole vuosiin valmistettu. Toki itsekin on vanhentunut, että ei ehkä ihan toimisi enää omalle iholle :D

      Poista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie