Joulun odotus voi alkaa

Joulukalenterin saapumisen jännitys taisi olla suurempaa kuin luukkujen jännitys. Tilasin tänä vuonna Makeup Revolutionin meikkikalenterin heti kun se tuli myyntiin. Haaveilen toki Lumenesta tai joistain muusta ihon hoidon kalenterista, mutta opintotuen laskun huomioden, haaveilu on vain haaveilua.


Vielä lisää jännitystä kun paketti oli hajonnut.


Kalenteri ja muut tavarat olivat huolellisesti kuplamuoviin pakattuna yksisarviseliksiiriä lukuunottamatta.


Tilasin ensimmäistä kertaa TamBeautylta ja tyytyväinen olen toimitukseen. Seuranta hoitui kun vaan hoksasi klikata tietyssä vaiheessa Suomen postin puolelle ja saapumisilmoituksen sain tekstiviestinä. Mukana on etenkin highlightereita, koska jo omistamissani I heart makeupin ja Makeup Revolutionin yksilöissä on mukana aivan mahtavia. On tosin myös pari heikompaa.


Kalenterin ympärillä oli muovikuori, jossa ilmeisesti sisältö luki. Onnistuin kuorimaan omani niin, että kova muovi jäi kuplamuovin sisään ja ulos tuli vain kalenteri ja varoin tarkasti vilkuilemasta takakantta kun nostin sen kaapin päälle odottamaan.


Luukkuja on 25 ja värikosmetiikasta kysen. Tilatessa nettisivuilla näkyi sisältö ilman sävyjä. Sen verta halusin kurkata, etten hirveästi maksa ylimääräisestä krääsästä ja sitä ei pitäisi olla luvassa.
Aikaisempina vuosina on ilmeisesti ollut normaalia pienempiä tuotteita ja viimeisen luukun luomiväripaletti on ollut vain joulukalenteria varten tehty. Pienistä tuotteista olisin toisaalta iloinen, koska voisin saada jotain joskus loppumaankin. Nyt pitää vaan malttaa pari kuukautta odotella ja olla sortumatta muihin kalentereihin.

Katsellaan muita ostoksia tarkemmin kunhan joskus saan koulun deadlinet kiinni.

Kommentit

  1. Tambeautylta on tullut itsekin tilattua useamman kerran ja aina mennyt hyvin :) Ihania tuotteita tilasit! Tuo ruusukultainen suklaapaletti haluttaisi hankkia itsellänikin, samoin nuo uudet highlighterit.. Jään odottelemaan esittelypostausta :) Kalenteri myös vaikuttaa lupaavalta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie