sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Pannuprojekti 3/4 vuotta

Montaa tuotetta ei ole enää jäljellä, mutta töitä saa tehdä jos haluaa niiden loppuvan vuoden loppuun mennessä. Edelliset vertailukuvat löydät Pannuprojekti 2017 tunnisteen alta.


Tästä unohtui yksi poskipuna vielä kuvasta.


Poskipuniin ei tunnu tulevan mitään muutosta vaikka päivittäin käyttäisi.


Luomivärikynä kuluu pikkuhiljaa ja luomiväripaletissa on jo kahdessa sävyssä pannu näkyvissä.


Voidemainen highlighter on ollut käytössä hyvin vähän ja tätä en kyllä saa loppumaan. Hajuvettä on pieni liru pohjalla ja vähän Travalossa kun suoraan pullosta käyttäessä räiskyi kaikkialle niin pitää käyttää travalon kautta.


Kummallinen kuva koska kummallinen valo. Kynsiöljyyn piirsin viivan edellisen kuvauksen yhteydessä, on siitä taas vähän vajunut mutta kun on lyhyet kynnet ja nyt syksyllä on lakkaillut enemmän niin ei ole hirveästi kulunut.


Huulipunan sävy ei jotenkin tunnu tänä syksynä passelilta ja ei ole tullut ainakaan tuollaisenaan käytettyä. Huulikiillosta ei näe kuinka kulunut se todella on, inhoan sitä kun en näe. Aavistuksenomaisesta muutoksesta pinnassa epäilisin sen olevan jo melkein tuossa missä sisus kapenee.

Tosiaan hommia tiedossa jos haluaa nämä tyhjänä roskiin saada uutena vuotena. Joka tapauksessa nämä ikänsä vuoksi roskiin joutavat silloin. Mietin vielä, aloitanko pannuprojektia ensi vuodelle vai pyrinkö vain muutoin käyttämään mahdollisimman paljon tuotteita pois.

2 kommenttia:

  1. Joitakin tuotteita on kyllä vaikea kuluttaa loppuun! Luomivärit ja puuterit muutenkin ovat yleensä sellaisia. Meikkivoiteet ja peiteaineet kuluvat usein nopeimmin.

    VastaaPoista
  2. Mie taas en oo ikinä saanu peiteainetta loppumaan kun en jaksa sitä käyttää :D En halua peittää pisamia

    VastaaPoista