tiistai 3. lokakuuta 2017

Syyskuun loppuneet

Ei meinaa mennä jakeluun, että ollaan jo lokakuussa. Syyskuun loppuneita on harvinaisen vähän, koska käyttelin vielä pois täyttöpulloissa olleita tuotteita kesän muuton jäljiltä.


Tämmöinen pikkuruinen kasa oli tuloksena.


Klippoteketin Argan Oil spray balsamista puhuinkin jo aikaisemmin. Hyvä öljypitoinen suihke, tässä yksilössä vaan tuppasi suutin tukkeutumaan.
Yves Rocherin Spicy Vanilla shimmering body lotion on muistaakseni viime joulun tuoksu. Sopivasti kimaltava ja nopeasti imeytyvä kevyt voide. Vaniljan tuoksu on sekä tässä, että YR:n perus vaniljavoiteessa ihana.


GlucanPro Cream oli mennyt jo päiväykseltä umpeen mutta käytin käsivoiteena. Vähän Bepanthenin kaltainen ihon paranemista edistävä mutta paljon ohuempi voide.
YR Ovale lifting oli erittäin, erittäin paksu yövoide. En oikein tykännyt mutta olin joskus jemmannut vanhempien luokse niin käytin siellä pois.
Lumene Valo sy-voide peruskivaa Lumenea. Kesällä meni, mutta syksyn tullen aloin kaipaamaan vielä lisää kosteutusta.


Essence nail polish remover pads sopi kynsilakan muhitteluun hyvin, ohut, kynnen mukaan muotoutuva lappu joka oli sopivan kostea. Ilman muhittelua ei kyllä poistanut mitään. Tuoksu oli mukava mutta jätti kädet öljyisiksi.
L´Occitane Relaxing shower gel oli mulle hiukan turhan tuoksuvaa tavaraa. Muutoin hyvää L´Occitane-laatua.
Cien waterproof mascara tuli joskus LivBoxista ja ihan hirveää kuraa. Haisi kemikaaleille ja ei tehnyt mitään muuta kuin värjäsi ripset.


Essence lip candies beautifying lip care sävyssä 04 welcome to candy land oli peruskauraa. En oikein osaa muuta sanoa.
YR duo kajalit ovat tulleet tiensä päähän. Olisin vielä tuon tumman puolen oranssi-tummasta käyttänyt jos se ei olisi katkennut ja ollut aavistuksen liian paksu mahtuakseen teroittimeen. Olen näitä jonkin aikaa pyöritellyt että heitänkö pois ja kun nyt jäi näin vähille loppuneet niin ajattelin, että pitäähän se kymmenen tuotetta ylittää poistoissa.

Lokakuussa toivon mukaan hiukan enemmän loppuneita sitten.

1 kommentti:

  1. Klippoteket Argan Oil ollut itselläkin käytössä, tosi hyvä tuote kyllä!

    VastaaPoista