Vihdoinkin ostosten kimpussa

Sain hetkeksi edes valoa ja aikaa tutustua Tambeautyn tilaukseen tarkemmin. Mukana oli sekä iloisia yllätyksiä, että pettymyksiä.




Rainbow highlighter on jauhoinen ja huomattavasti huonompi kuin entuudestaan omistamani sydämen muotoinen I 💙 Makeup Unicorns Heart rainbow highlighter. Vilkaisin juuri Tambeautyn nettisivuja ja sydämenmallisia highlightereita on julkaistu myös Mermaids heart ja Dragons heart versiot.



Nestemäinen Unicorn Elixir oli suurin pettymys, tämä on ihan hileistä nestettä. Enemmän glitter kuin highlighter.




Kolmesta pikkusuklaapaletista Peach and glow on väreiltään käytännöllisin itselleni.



Bronze and shimmerissä on kunnolla hohtoa, mutta suomalaiselle iholle on turhan tumma.



Bronze and Glow:n sisarpaletti Light and Glow on yksi lemppareistani ja tällekin löytyy kyllä käyttöä, mattasävy oli yllättävän vaalea.



 Parhaat viimeisenä eli luomiväripaletit. Suklaasarjaan on tämän Rose Goldin lisäksi tullut minttusuklaa mutta sen värit eivät mielestäni mätsää minttuisen kannen kanssa.

 

En jaksanut ihan kaikkia sävyjä swatchata mutta vasemmalta oikealle Back up, Side-chick, Not Yours, Barbie, Touch me, Hard work (ylärivin kultainen toisena oikealta) ja Luxe (ylärivi 1. oikealta.) Muut loistavan tuntuisia, Luxe glitterinen.


Tuo keskellä oleva Barbie on kyllä upea kultapinkki.


Flawless 4 yllätti myös kokeilemieni nappien koostumuksella ja pigmentillä.


Ei taas näy valon takia kaikki nimet, mutta kädellä ylärivistä Muted (5.oikealta) ja Cardinal (4.oikealta), kakkosriviltä Dahlia (1. vasemmalta) ja Down Boy (5. vasemmalta), kolmannesta rivistä Baby (3. vasemmalta) ja Blend (1. oikealta), alarivistä Crimson (3. vasemmalta) ja Burn it (2.oikealta.)

Näistä ainoastaan musta Blend tuntui kuivalta, muut levittyivät ihanan pehmeästi.

Että semmosta ja sitten takaisin kouluhommien pariin. Ihanaa kun kaikki hiljenee ensi viikoksi syysloman vuoksi ja saa keskittyä vaan opiskelemaan ja ottamaan kiinni niitä kursseja joilla on hommat vähän jääny. Lähinnä tarkoittaa tilastotiedettä, joka ei jostain kumman syystä ole lemppariaineitani.

Kommentit

  1. Nuo luomiväripaletit houkuttaisi.
    Mitä kautta hoidat maksun tuonne Tambeautyyn?

    VastaaPoista
  2. Moi, mie maksan aina luottokortilla kun ulkomailta tilaan.

    VastaaPoista
  3. Muistaakseni Tambeautylla voi maksaa myös PayPalilla, käytän aina sitä kuin mahdollista.

    VastaaPoista
  4. Oi vitsit, ihania ostoksia! ♥ Mulla on tähän mennessä vain yksi Makeup Revolutionin luomiväripaletti, mutta kyllä näitä pitäisi lisää hankkia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on etenkin arkikäyttöön kyllä hyviä paletteja, en vaan hirveästi ole kerinnyt kokeilemaan kun kummasti on jatkuva kiire. Makeup revolutionin joulukalenterin sisältöä odotan kyllä innolla.

      Poista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie