Yllätysten aika ei ole ohi


Kattokaa nyt! Ei vaan yks puuteri vaan kaks ja pannut näkyvissä. Edellinen puuteri minkä oon lähes loppuun saanut oli Anytimen aikaan ja siitä on jo kauan. Lumene CC puuteri sävyssä light/medium on ollut lähinnä talvikäytössä ja juhannuksen jälkeen pystyin vaihtamaan aavistuksen tummempaan Essence mattifyinh compact powderiin sävyssä 10 light beige. Työaamuina on pakko puuteroida naama kun koskaan ei tiedä montako suihkua työpäivään kuuluu.


Itseni yllätti Yves Rocher Ultra Volume mascara, joka on ensimmäisestä päivästä asti ollut lähes unelma.


Massa on kohtalaisen kuivaa ja jää ripsillä pehmeäksi ja joustavaksi, joten tätä on helppo kerrostaa. Harja on tiimalasimainen ja koko putkilo on yllättävän lyhyt, samoin varsi joten levitys on vakaata. Saan kyllä silti melkein joka kerta yläluomelle jonnekin ripsaria.



Ultra Volumella on kerrostamalla helppo saada tuuheat, erotellut ja pitkät ripset. Sain vasemman silmän ripset kiinni kulmakarvoihinkin tässä yksi päivä. Se mikä ei yllätä on kännykällä kuvattujen kuvien laatu kun niitä alkaa ottaa työpäivän jälkeen.

Viikon negatiivisen yllärin kehitti Kela, joka laittoi eilen viestiä tunti ennen iltavuoroon lähtöä ja kyseli lisädokumentteja asumistukihakemukseen. Lopulta kaikki sujui yllättävän hyvin, mutta hakulomake on kyllä erittäin hankala ja epäsäännöllisesti töissäkäyvän opiskelijan on mahdoton tietää tulojaan Kelan haluamalla tarkkuudella.  Kiireessä kun laittelin lisäpapereita niin yllätin virkailijankin lähettämällä vuokrapapereiden sijaan yliopiston läsnäolotodistuksen. Nyt näyttäisi Kela hiljentyneen ainakin viikonlopuksi. Kelalle miinusta vaikeasta hakemuksesta, plussaa kärsivällisestä virkailijasta, joka viestitteli kanssani.

Elämä oli huomattavasti helpompaa vanhan opintotuen asumislisän kanssa kun siinä oli vain vuosituloraja nykyisen säätämisen sijaan. Opintotukihan putosi korkeakouluopiskelijoilla samaan kuin toisella asteella, eli 250€ tulee sitä ja siihen sitten asumistuki lisäksi (asumistuki kattaa muistaakseni max 80% vuokrasta). Lainan määrää nostettiin mutta kuka nyt haluaisi elämisensä lainalla rahoittaa. Onneksi korko sentään on matalalla ainakin tässä vaiheessa opintoja. 

Viimeisin ylläri tuli Kelan viimeisessä viestissä, jonka mukaan samassa asunnossa asuisi heidän tietojensa mukaan joku muukin. Kämppiksillä on Kelan kanssa ollut ongelmaa todistaa olevansa vain kämppiksiä, siihen Kela ei onneksi kohdallani puuttunut.  Laitoin varmuuden vuoksi pyykkitelineen vaatekaapin eteen jo viikko sitten, ei ainakaan tämä tuntematon asuinkumppani sieltä hyökkää yöllä esiin.

Onko teille tullut ylläreitä viime aikoina, hyviä tai pahoja?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie