maanantai 14. elokuuta 2017

Näytön paikka

Inspiroiduin YouTuben meikkienkarsintavideoista ja ajattelin hiljalleen karsia omianikin. Tähän postaukseen valikoitui kaksi palettia, joita olen pyöritellyt edestakaisin mutta joihin en koskaan meikatessa tartu. Ajattelin kuitenkin antaa paleteille vielä mahdollisuuden näyttää mihin niistä on.


Ensimmäinen on uma cosmeticsin ColourPerfection6.


Paletin värimaailma on ihan ok, etenkin arkimeikkiin voisin hyvin kuvitella käyttäväni.


Syy, miksi en ole käyttänyt, näkyy yllä, värit ovat kuvassa toisin päin kuin paletissa mutta pigmenttiä ei ole yhdessäkään niin, että siitä jälkeä luomelle jäisi.


Toinen paletti on w7 in the night up in smoke - paletti.
Taas on värit väärinpäin, mutta etenkin tummissa on jo aavistus enemmän pigmenttiä. En oikein swatchien perusteella tiennyt mitä paletin kanssa tekisin, joten tämä pääsi näytön paikkaan kasvoille asti.
Alkuun tummaa pigmenttiä näytti olevan liikaa kun rupesin tekemään harmaa-vaaleanpunaista meikkiä. Loppujen lopuksi jouduin pinkin lainaamaan Sleekin paletista kun w7:n vaaleanpunainen ei näkynyt. Luomivärit myös karisivat todella paljon, vaikka käytin bdellium toolsin siveltimiä.


Jo patin tunnin päästä koko meikki oli niin haalistunut, että teki mieli alkaa paikkailemaan. Näin ollen tuomioksi kummallekin tuli roskakori.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti