Kun yrität olla tekemättä mitään

Oon viime aikoina yrittänyt kesätöiden ja kesäkurssien ohessa opetella pikkuhiljaa olemaan tekemättä mitään. Homma on osoittautunut yllättävän vaikeaksi, osittain koska kaikkea mielenkiintoista on koko ajan nykyään ympärillä ja toisaalta uniongelmaisena nukahdan heti kun en oikeasti tee mitään ja sitten sotkeutuu yöunet. Niimpä ruudun tuijottaminen on ollut väliaskeleena opettelussa. Näistä seuraavista on tullut lemppareita ruudullani.


Kimberly Clarkin antihaul-videoihin päädyin alunperin Smoky Eye Candyn Sannan suosituksesta. Kimberly on ihanan räväkkä ja oikeasti antaa hyviä pointteja miksi jotain ei tarvitse ostaa. Tsekkaa myös Kimberlyn informatiivisemmat videot Listen Up! videot.



Tatin WTF- Worth the Price? videot ovat myös viihdyttäviä kokeiluja oudommista ja kalliimmista tuotteista.


Madame Joanin videoita kattelen sillon tällön kun iskee ikävä Saksan kosmetiikkatarjontaa kohtaan. Ihan 100% en kaikkea ymmärrä kun en taas pariin vuoteen ole saksaa puhunut, mutta onneks kosmetiikka on melko universaali kieli.


Kristinin videot on ihan parhaita. Väsyksissä katson paljon Ladylike- ja Boldly-kanavien videoita mutta nämä missä on hiukan sitä kannanottoa mutta paljon huumoria, on parhaita. Tälläkin videolla nähdään kuinka vaikeita ja sekavia ja etenkin tyttöjä rajoittavia koulujen pukukoodit maailmalla voivat olla. Kesän parhaita juttuja oli poikien pukeutuminen hameeseen kouluun koska shortseja ei sallittu. Kenenkään pukeutumista ei pitäisi rajoittaa järjettömillä säännöillä. Pitäisi pystyä luottamaan siihen että ihmiset (lasten tapauksessa vanhemmat) osaavat päättää vaatteet jotka sopivat säätilaan, eivätkä loukkaa toisia.

Yksi pidempiä katsottavia mistä olen tykännyt on Ylen Historia: Naisten nousu 

-sarja ja etenkin sen viimeinen, neljäs jakso. Jaksossa käydään läpi lähihistoriaa naisten kannalta ja sitä kuinka yhdellä lakimuutoksella naisten oikeudet voivat hypätä taaksepäin. Viime aikaiset keskustelut ja osin toteutuneetkin lakimuutokset maailmalla koskien perheväkivaltaa ja naisten oikeutta päätää omasta kehostaan, osoittavat, että meidän on edelleen pysyttävä valppaina ja pidettävä ääntä.

Sunnuntaina alkaa parin viikon kesäloma ennen koulun jatkumista ja kun sää näyttää tältä niin ehdin varmasti katsoa kaksi pitkään odottanutta vahvaa naisleffaa; Sufragette ja Hidden figures.



Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie