sunnuntai 6. elokuuta 2017

Pannuprojekti 7/12 osaa vuodestaTästä läjästä lähdettiin vuoden alussa liikkeelle ja enää ei ole kuin noin puolet jäljellä, mikä sinällään on ihan hyvä kun vuottakin on mennyt jo yli puolet. Vertailukuvina on silloin vuoden alussa otetut kuvat. Kevään kuvat löytyvät Pannuprojekti 2017 tunnisteen alta.Body Spray loppui, jalkavoide lensi roskiin viime loppuneissa ja hajuvesikin on hyvin vajunut.
Highlighter ja poskipunat eivät tunnu kuluvan millään. Nyt kesän aikana olen käyttänyt vain puuterista ja siirryn syksyn kylmetessä taas voidemaisiin mutta tuntuu että nämä eivät kulu ikinä.


Huulituotteista jäljellä on punainen nestemäinen huulipuna ja ruskea normi huulipuna.Voidemaisesta highlighter pakkauksesta ei nää onko se kulunut yhtään.
Kynsilakat loppuivat jo alkuvuodesta ja kynsiöljy kului alkuun nopeasti mutta nyt tuntuu että en saa sitä kulumaan.
Tammikuu
Kaikkein iloisin olen kuitenkin luomivärien kulutuksesta.
Elokuu

Punainen väri oikealla on jo todella kulunut ja pannu loistaa kirkkaasti. Vasemman puoleinen vaalea pannuttuu myös kohta. Kaksi keskimmäistä väriä ovat hyvin kuivia ja luulen että niitä en tule käyttämään muuta kuin näiden kahden paremman värin kanssa. Ruskea luomivärikynäkin on hieman kulunut, vaalea oli juuri roskapostauksessa. Kevään mittaan nappasin Yves Rocherin linerin mukaan epävirallisesti ja sekin alkaa olla lopussa. Luomivärit ovat kuluneet helposti, koska kesätöissä en jaksa vaihdella meikkiä vaan käytännössä joka aamu on samat värit sutinut naamaan. Kunhan koulu kohta alkaa, vaihdan ainakin joinain päivinä hiukan värikkäämpään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti