Elokuun ostoksia


Tässä kuussa on mukana lähinnä Essence-ostoksia, koska halusin tilata Kosmetik4lessiltä essencen vanhoja tuotteita ennen valikoiman vaihtumista, jonka piti tapahtua nettisivujen mukaan viime maanantaina. Uusia tuotteita ei kuitenkaan ole vielä näkynyt kaupoissa yhtä Limited edition -sarjaa lukuunottamatta. Nettisivuilta tosin saa sen käsityksen että LE olisi osa pysyvää valikoimaa, ota siitä nyt selvää.


Uudessa valikoimassa kynsilakanpoistoaineet uudistuvat ja nämä isot käsirasvatuubit näyttäisivät jäävän kokonaan pois, joten hamstrasin talven varalle. Suomessa en ole näitä käsirasvoja nähnyt valikoimissa ollenkaan ja kynsilakanpoistopurkkejakaan ei ainakaan Kuopion Carlsonilla ollut. Luulin tilatessani oranssia purkkia myös poistoaineeksi mutta se onkin samalla tavalla tyynyyn imeytetty kynsiöljy.


Kynsienhuoltoon tilasin muutenkin juttuja. Vahna kynsiöljy on purkkiprojektissa ja puolet pienempi kuin uusi nail caring oil, joten pärjään varmaan seuraavat pari vuotta tällä. En ole vielä mitään päässyt kokeilemaan, mutta pitää testailla talvipakkasilla pysyisivätkö kynnet yhtään ehjempinä.


Meikkisieniä otin kokeiluun sekä Real Techinquesilta kuin Catricelta kun hoksasin etten ole ostanut uutta muutossa hävitetyn BBn tilalle ja joskus sitä sientäkin tarvitsee vaikka koko kesänä ole meikkivoidetta kolmea kertaa enempää käyttänyt. Essencen puuterivipat otin, kun kesäpuuteroinnissa työaamuina vippa on kiireessä tarpeen.


Nämä metal shock- tuotteet ovat jo uutta valikoimaa, jonka ministi siis Carlsonilta löysin. En ole minkään merkin kynsipuutereita kokeillut vaikka Isadoran peilikynnet houkuttelivat, katsotaan nyt mitä näistä saa.


Prismatic Hololighter stick on pehmeä ja melko kylmän, jopa sinisen värinen.


Metal shock lip paintit sävyissä 03 lilly of the valley ja 02 hemlock. Pinkki lilly of the valley on varustettu lisätekstillä että jättää stainin ihoon, en jäänyt pidempään muhittelemaan mutta vesipesun jälkeen kädessä näkyi jälki. Violetista hemlockista ei jäänyt, eikä siinä myöskään vastaavaa tekstiä ole, lukee vain että sisältää karmiinia. Syksyn valikoimassa pitäisi tulla muitakin värejä myyntiin. Nyt myytävässä kokoelmassa on myös voidemaisia luomivärejä, ripsiväri ja puuterimainen luomiväripaletti. Jos et Carlsonille pääse niin pretty.fillä on valikoimissaan nämä. Olisin jo sieltä tilannut mutta niiden nettisivu tyhjensi ostoskorini ja en jaksanut enää ruveta kokoamaan uudestaan ja oli muutakin tilattavaa Kosmetik4lessiltä.


Saa nähdä milloin valikoima kokonaan vaihtuu. Suomessahan pitäisi olla saatavilla ainakin lähes koko Essencen valikoima mutta muutama juttu mitä Saksan sivuilla näkyy, mielestäni puuttui Suomen sivuilta. Uudistuksessa luvassa ainakin paljon metallia niin silmille, huulille kuin kasvoille ja vaikka essence on ihonhoitolinjoistaan pitkälti luopunut, nyt on mukana sheet mask.

Kommentit

  1. Noi essencen kynsilakanpoistopurkit on ihan parhaita! En enää itse muulla aineella edes halua kynsilakkoja poistaa, kun tota on niin miellyttävä käyttää :D Tosi kivoja ostoksia muutenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä mie niitä hamstrasinkin kun aina pelottaa, että uusittu versio ei oo niin hyvä. Onneks ees joku purkki näyttäs säilyvän essencen valikoimissa kun hintaero noihin kalliimpiin on aika iso.

      Poista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie