Syksyn ostoksia

Mie oon ihan hirveen huono tekemään ostospostauksia, koska tavarat menee heti joko käyttöön tai sit mie onnistun jemmaamaan ne jonnekin, mistä niitä ei löydä sillon kun huvittas postausta tehä. Sen takia ei nytkään ihan kaikki oo tässä mutta ne tärkeimmät.


Oon yrittäny olla ostolakossa mutta etenkin lähestyvä joulu saa aina lakon katoamaan ja tavaraa löytykin aika paljon.


Baby Lipsin talvipakkauksen ostin jo syyskuun alussa Joensuussa käydessä. Käytän Baby Lipsejä töissä ja tykkään näistä eri tuoksuvaihtoehdoista. Hinnasta ei enää hajuakaan.



Highlightereitten kanssa lähti vähän lapasesta, en osannu päättää kumpi. Tilasin sitten Pretty.fistä molemmat. Nyx oli jotain 19 euroa ja Isadora ehkä 25.


I love me-messuilta sai vielä vanhaa versiota Cutrinin talvishampoosta. Kolmas talvi näillä tuotteilla alkamassa. Yhteensä 10e. Tykkään näistä vanhoista pulloista paljon enemmän kun uusista, etenkään hoitoaineen tuubista.


Lieracin Hydragenist minipakkaus maksoi kympin ja sisälsi serumin, voiteen ja geelivoiteen. En raaskinut ostaa seerumista täysikokoista pakkausta ja kun vanhaakin seerumia vielä on niin kokeilen ensin tällä minikoolla.


Wild & Mild lakat maksoivat 10€/5 lakkaa ja ensimmäisen kokeilun perusteella omaan käyttööni hyviä lakkoja. Pidän yleensäkin lakkoja vain pari päivää ja en pahemmin taituroi kynsien laitossa niin tyytyväinen olen.


Väri on kuvassa sameampi ja vähemmän kirkas kuin luonnossa. Kyse siis tuosta oikean puoleisesta lakasta.


Kosmetik4lessin tilaus tuli pari päivää sitten kotiin kannettuna. Postimies soitti ovikelloa aamulla kun olin nukkumassa baari-illan jälkeen ja tuli vähän paniikkiherääminen. Essencen joulukalenteri maksoi 24,95€, I heart makeup Chocolate Vice 9,99€ ja muut olivat muutaman euron juttuja paitsi käsivoide 97 snt.


Vicesta löytyy punertavampia sävyjä kuin muista I heart makeupin suklaalevyistä. Näitten laatu on mielestäni hintaan nähden ihan superhyvä ja tässä on paljon sellaisia sävyjä joita itselläni ei ole aikasemmastaan.  Goddess of Love kultainen highlighter on myös I heart makeupia ja omistan jo kylmemmän highlighter-poskipunakombon samaa sarjaa. Essencen LE highlighter on kylmän vaaleanpunainen ja viime joulun LE luomiväripaletista löytyy neljä shimmersävyä juhlakauteen.


Olin jo tekemässä postausta kun saapumisilmoitus tuli ja L`Occitanen joulukalenterin sai hakea. Molemmat kalenterit pysyvät muoveissa vielä muutaman viikon etten ala etuajassa hipelöimään.


Ihanan Verbena-saippuan ostin kun sain valita maksanko saippuasta ja otan ilmaiset toimituskulut vai maksan toimituskulut. Melkein kaikki muut tuotteet Verbena-sarjasta jo omistankin.

Hämmentävän paljon tuota tavaraa oli taas tullut, onneksi hyvin on saanut vähenneltyäkin. Tänään kävin tyhjentämässä kirpputoripöydän ja sielläkin oli paljon mennyt.

Oliko tuttuja tuotteita? Mikä vai mitkä joulukalenterit sinua ilostuttavat tänä vuonna?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie