Lokakuun vähennykset


Järkyttävä läjä taas tavaraa esiteltävänä. Talvi tulee ja ´kuvat huononee, sinisiä hetkiä alkaa olla liikaa kuvaamisen kannalta. Onneks ei oo meikkikuvia tarvinnu kuvailla kun oon menny ne harvat päivät mitä oon jaksanu meikata, hyvin vähällä varustelulla. Mutta katellaan nää vähennykset.



Suihkun puolelta loppui Lushin Ocean salt face and body scrub, tällä kertaa täysikokoisena. Rakastan tätä kuorintaa. Käytän vain vartalolle ja ihosta tulee tosi pehmeä, eikä tarvitse heti olla rasvaamassa.
Yver Rocher Sparkling shower gel meni käsisaippuaksi,  koska liukas pyöreä pullo on ihan mahdoton suihkussa ja oranssi glitterinen saippua sopi paremmin näkyville Halloweenin aikaan.
Lemon Juice & Glycerine  Lime & Jogurtti In-shower vartalovoidetta loppui varmaan neljäs tuubi. Käyttö alkaa heti kun syksy tulee ja lämppä viilenee. Inhoan rasvatessa palelua ja on paljon kivempaa hoitaa homma lämpimässä suihkussa. Ei pakkasilla riitä ainoaksi rasvaksi, mutta nyt nippanappa vielä.


Suihkurasvauksesta huolimatta voiteitakin meni tämän verran.
Vaseline Intensive care spray moisturiser on näppärä, ohut mutta yllättävän kosteuttava suihke. Aloe Vera versio menossa nyt. Lähinnä yläkropan rasvaukseen mulla kun jalat on niin korput.
Yves Rocher Candied Orange & Almond ja Aqualan Plus. Sama pullo käytetty kahteen kertaan. Alunperin viime joulun ohuempaa ja tuoksuvampaa rasvaa ja sitten paksumpaa apteekkitavaraa. Yves Rocherin kausituotteet ovat ihania mutta tänä vuonna en osta lisää kun muitakin rasvoja on.
Essence Winter? Wonderful! käsivoide oli harvinaisen paksua Essenceksi, joinain öinä riitti pelkästään tämä, toisina öinä toimi aamukolmen uudelleen rasvauksessa. Rasvaan kädet aina yöllä uudelleen jos käyn vessassa ja siihen yleensä riittää kevyempi rasva.
Oriflame FeetUp Advanced Foot Cream with 10% UREA on ehkä paras jalkarasva ikinä. Pakko ehkä tilata lisää.
Avon Care Smoothing olive oil on toinen loppunut tuubi, yksi vielä jemmassa. Näitä tuli aikoinaan hamstrattua tarjouksesta. Perushyvä yövoide mutta miinusta kierrekorkista.


Color Mask loppui taas. Uusi on jo menossa, ihan paras punaisen värin ylläpitoon.
Freshderm Cleansing Foam oli perushyvä vaahtoputsari, niin neutraali, että ei oikein mitään sanottavaa. Pesi mutta ei mitään spessua. Taisi tulla jostain Freshdermin setistä ja voisin ostaa uudelleen jos mitään muuta ei olisi.
Mossa Micellar Water Rasberry Vitamins+hyalyronic acid Tykkäsin, ostan heti lisää kunhan saan muut micellivedet loppumaan. Tosin ehkä pitää kokeilla sitä uutta Lumeneakin.



Pari näytepussiakin tuli käytettyä. Lumene Bright Now Vitamin C Sleeping Cream, edelleen loistotavaraa ja Pharmacare Feet Deo Gel ihan ok yhden kerran perusteella.


Roskiin joutavia löytyi ihan urakalla. Nivea Pure & Natural luomivärit Cool Blue ja Vivid Green vuodelta kun Nivea vielä teki meikkejä, Lumene Soitathan ja Taivaan alla ja Wet´n´wildin Smoky Black ovat tulleet meikkipussinsisäisen elämänsä päähän. Puuterimaiset luomivärit eivät ole oikeastaan menneet miksikään mutta uusiin luomiväreihin verrattuna pigmentti on huonoa ja värit eivät minua.


Essence SOS spot killer on ollut auki varmaan kolme vuotta ja kun näppyjä tulee niin harvoin niin lentää roskiin.
Essence make me brow 01 blondy brows loppui. Uuden tilasin jo ja otan käyttöön Lumenen loputtua. Hyvä ja halpa ja hyvä sävy miun naamaan.
Yves Rocher Ultra long lasting cream eyeshadow oli pettymys. Tämä kuivui älyttömän nopeasti ja kerkisin käyttää ehkä kahdesti. Väri oli kyllä käytössä ihan kiva.
Isadora Twist-Up Gloss Stick muuttui vihreäksi ja mömmöiseksi. Roskiin. En muista miltä näytti ennen huonoksi menemistä.
Lumene Natural Code Smile Booster Lipstick Rasberry Pink oli joukkueen kimppahuulipunana Kaupunkisuunnistuksessa ja joutaa roskiin. Barbiepinkki ei oikein ole muutamaan vuoteen ollut mieluinen väri.


Essence Rock Out!! Vinyl Shine lipgloss 01 Best pop loppui. Kiva vaaleanpunainen huulikiilto. LE vuodelta jotain eli tätä ei saa lisää.
Kolme Essencen vanhaa huulipunaa jouti roskiin, kahdesta ei tullut väriä ja kolmas oli kuiva.
Rival de Loop in kolme huulikiiltoa koska olivat vaan inhoja huulilla ->roskiin.

Aika reilut vähennykset tässä kuussa. Kyllä tää varasto tässä pikkuhiljaa pienenee.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie