Marraskuun LIVE-box

Tän kuun boxailussa vähän kesti kun alkuviikko oli koulua ja keskiviikkona oli lääkiksen sitsit. Torstai meni sitten toipuessa.

Tämän kuun LivBoxissa oli ollut huomattavasti enemmän kaikkea kivaa ja tällä kertaa jopa vähän harmitti etten tilannut. Joulukuun boxiinkin oli jo luvattu uutta Lumenea täysikokoisena ja muutakin meikkituotetta, mutta yritetään nyt vielä mennä ilman :D Elikkäs tässä tämän kuun Livbox kateuden korvaavat tuotteet omista varastoista.



Miun boxi ei ehkä oo ihan Korkkarit kattoon kuten marraskuun Livbox, mutta näitä kaapista nyt löytyi.



Sosarin Sacred Forest Peat Maskin sijasta ajattelin käyttää loppuun Madaran Brightening AHA Peel Maskin. Kuivalla iholla ei tujua kuorintaa usein tarvitse mutta aina silloin tällöin.

Lumene VALO Bright Eyes All-in-One Heleyttävä & Korjaava Silmänympärysvoide oli se minkä kohdalla olin tosi kade kun luin muitten postauksia marraskuun Livboxista. Lumene bright now 360 eye treatment alkaa olla lopussa ja kävin tänään Sokokselta tuon VALO version jo jemmaan kun asiakasomistajapäiviltä sai -20%. Pakko oli samalla ottaa keskikokoinen pullo Lumenen micellar-vettä joka vähän kaiveli viime kuun boxissa.


Korresin  White Tea Fluid Gel Cleanser olisi ollut ihan kiva kokeilla mutta The Body Shopin Vitamin E Gentle Wash on vielä melkein täysi. Mulla on vielä vanha pakkaus, pakkauksethan uudistui jossain välissä. 

Schwarzkopfin Got2b Glued Blasting Freeze Sprayn saamatta jääminen ei haittaa. Käytän lakkaa tosi vähän ja yleensä päässä on jotain muuta muotoilutuotetta jos on mitään. Fructis Style Hard Spray Gel on ikivanhaa kaktus-sarjaa, mutta toimii edelleen silloin kun haluan kunnon pidon.

 

Dermosilin huulikiillon sijaan valitsin Essencen glossy lipbalmin berry sorbet sävyn. En tykkää tuubimallisista huulikiilloista sen jälkeen kun yksi räjähti laukkuun mutta yritän käyttää loppuun.

Kenzon Flower by Kenzo on äitin kaapista tuttu. Itse tutustun L´Occitanen Arlesienne Eau de Toiletteen jonka näytepullon sain joulukalenteritilauksen mukana.

Inhoan patukkamuotoisia proteiinijuttuja. Propud sen sijaan on ihan parasta. Pidän aina jemmassa kiireaamuja yövuoroja varten.

Kommentit

  1. Oi tää on kiva idea mitä toteutat, tykkään!

    VastaaPoista
  2. Aina kiva kuulla, että joku lukeekin näitä ja vielä tykkääkin :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie